Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני קפצתי עכשיו מהעבודה לסופר וכשחזרתי הביתה פתאום אני קולט שיש לי שפשוף לבן קליל ליד הפנס איתות והפלסטיק שלו כולו שבור.

כן זכור לי שעכשיו נכנסתי עם הטמבון במדרכה בגלל שהטמבונים כל כך נמוכים ברכב הזה שתמיד אתה יודע שאתה מגיע למדרכה כשיש רעש.

הבעיה שאני עובד במקום שהנהגי משאיות ועוד כמה דופקים לפעמים ולא שמים לב וכו'.

האם לדעתכם זה יכול להיגרם מהכניסה הקלה שלי עכשיו במדרכה?

אנשים כאלו שדופקים ובורחים מאחל להם שיפלו על איזה עבריין שיראה להם מאיפה משתין הדג.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

פנס איתות נשבר ממדרכה? אלא אם הפנס ממוקם ברצפה זה לא נשמע כ"כ הגיוני..

אם יש לך גם שפשוף מסביב נראה לי שהאופציה השנייה יותר סבירה.

פורסם (נערך)

כל היום האוטו עמד מאחורי רכב של בחור מהסביבת עבודה שלי ככה ששתינו חנינו באותו שעה ובאותו הזמן ואני יצאתי הביתה לפניו אז כבר הוא ירד מהפרק.

אני לא ראיתי שום דבר במהלך כל היום ואני עוקב אחרי הרכב מדי פעם.

נבלה בן נבלה כנראה משאית, את מה שאני מאחל לא אכתוב כאן בפורום , רכב ישן ומקולף כאילו לא מספיק.

אני מתכוון לפנס הכתום הזה :

maxresdefault.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תודה רבה, חבר!

לצערי את השפשוף זה לא יעלים.

אני עובד בחלקי חילוף, אני מניח ש50 שקל זה לא יעלה אז אם לא תהיה ברירה אני אזמין מפה...

בינתיים יש חשש מגשם ?

פורסם

בקיצור, הרכבתי את הפנס עם המכונאי שלי בסביבת העבודה שלי ואני גאה לומר שפנס חליפי זה דרעק אחד גדול!

קודם כל, הוא נכנס במכות ובכח. דבר שני , המנורה של האיתות נכנסה גם קצת בכח. דבר שלישי, הבורג שסוגר את הפנס הזה מתוך המכסה מנוע לא יושב בתוך החור של הפנס. מיותר לציין שבמקורי זה ישב אחד לאחד. אני לא חושב שהייתה מכה רצינית ברכב חוץ משפשוף והריסת הפנס שיעוות את המיקום...

בכל אופן, יושב ונראה מקורי, ימים יגידו.

• תוכן חדש...