Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאני הייתי אובייקטיבי.

נניח, מקום ראשון ספר מסודר ממוסך מורשה יבואן .

מקום שני ספר מסודר ממוסך מורשה כללי.

מקום אחרון זה שום דבר, שם נמצאות רוב המכוניות מעל גיל 6-7 שנים.

אם אתה בא עם תיעוד מסודר של מה שעשית בעצמך, אתה לא במצב הכי גרוע ,בטוח מעל המקום האחרון.

פורסם

מקום אחרון זה שום דבר, שם נמצאות רוב המכוניות מעל גיל 6-7 שנים.

אני לא חושב שזה נכון. כשקניתי את הרכב לפני חצי שנה התחלתי בחיפוש של רכבים משנת 2005-6.

רובם היו עם קבלות וחשבוניות על טיפולים (ויחד עם זאת - רכבים זוועה).

הבעיה שהנושא הזה סובייקטיבי, יש קונים שיאהבו ויש קונים שלא.

מעניין אותו ניסיון של חבר'ה שהיו מטפלים ברכבים לבד וניסו למכור - איך התייחסו לזה רוב הקונים.

פורסם

טוב, אתה חייב לקחת את העניין הזה בחשבון, במיוחד אם אתה לא מתכוון להחזיק את האוטו הרבה שנים.

ניסיון אישי שלי: מרכתי כמה מכוניות אבל כולן היו די ישנות וזולות.

לכולן כמעט היה ספר טיפולים מסודר, שילוב של מוסך מורשה, מוסך כללי ומה שאני עשיתי עצמאית. הכל מתועד.

לקונים לא כל כך היה איכפת, לא ביקשו לראות לרוב או שביקשו אבל לא התעמקו במה שרשום. מה שעניין אותם זה רק להוריד מחיר.

כשמוכרים רכב יותר חדש, יש לספר טיפולים יותר משקל ומשמעות במחיר מכירה.

היה פה בפורום שירשור מקיף וארוך בדיוק על הנושא הזה, אנסה למצוא אותו ולתת קישור.

פורסם (נערך)

טוב.. אז הטיפול בוצע היום ע"י אסף אחרי שכבר קפץ אליי הביתה בשבוע שעבר בשביל לבדוק את הבלמיםשאדע אם יש צורך לקנות חלקים נוספים.

אחרי שדאג להציק לי וליזום בעצמו את הטיפול - עשה את זה במהירות ולא שכח לעשות בדיקה קטנה של שאר המכלולים.

ואפילו עשה הנחה קטנה של 10 ש"ח על השמן כי לא היה עודף

בן אדם מקסים שבא פשוט לתת מעצמו בלי לקבל תמורה. לדבריו עושה את הטיפולים הקטנים האלה בחינם כמעט כל יום!

צילמנו קצת תמונות אבל בגלל החושך בחוץ לא רואים כלום אז אין טעם להעלות.

מבחינת עלויות - סה"כ 270 ש"ח לטיפול קטן הכולל מסננים מקוריים ושמן יורול 5W30 (במקום 560 או 1000 במוסכים)

עריכה אחרונה על ידי Chamuelm
  • תוכן חדש...