Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור יש ברשותי סיוויק 2005 וכשלקחתי את הרכב במכון בדיקה הוא אמר צריך להחליף בוקסות משולשים והיום בנסיעה הרגשתי את הגלגלים הקדמיים קצת מחליקים לי הייתי בפנייה של 60 ק''מש והרגשתי גם תגלגלים מחליקים קצת. בקיצור רציתי לדעת אם יש טעם לעשות את זה במוסך מורשה או שלא משנה? ואם כן, איפה יש מוסך מורשה באזור אשקלון-שדרות-ב''ש? ומה לדעתכם תהיה העלות לעשות מקדימה וכמה כל הגלגלים

פורסם

מה שבטוח, אם ניתן להחליף רק בוקסות , מה שלא תעשה אל תתקרב לא לטורקי ובטח לא לסיני.

עצוב שהחלקים האלו השתלטו בענף הזה ומדבר אחד שיודע דבר או שניים בחנויות כאלו. וגם שם לצערו חלק כזה..

פורסם

מצב הצמיגים טוב הם הוחלפו לא מזמן. בכל זאת, אני נהג חודש ואני כולה חודש על הכביש, יכול להיות שאולי אני סתם זורק השארות כי אין לי מושג מה אני אמור להרגיש בנסיעה כשצריך באמת להחליף אותם כי פשוט פניתי ב60 ק''מש בכביש קצת צפוף אולי טיפה איבדתי שליטה וזה לא קשור כי פעם ראשונה שהרגשתי את זה פשוט הרגשתי שאם הייתי במהירות של 100 הייתי בדוק מתהפך. אז אני רוצה לדעת אולי אני סתם זורק השארות לאוויר כי עכשיו נזכרתי שהרכב עבר טסט לפני כחמישה חודשים וההחלפה מתבצעת פעם ב10 קילומטר ככה שאולי אני הוזה אני לא יודע אוף אני שונא להיות AMATEUR

פורסם (נערך)

אין קשר לטסט כרגע. לפעמים אפשר לעבור טסט בלי אורות(היו מקרים פה).

אתה חושב שמחליפים בוקסות למשולשים כל 10 אלף? אז ממש לא. ב10 אלף עושים טיפול שמנים בסיסי ובדיקה כללית למכלולי הרכב.

אם לקחת פנייה ב60 קמ״ש אז הבעיה היא במהירות הגבוהה כנראה, אני לא יודע מה חדות הפנייה שהייתה.

אמנם החליפו צמיגים אבל של איזו חברה?

גש למוסך שיבדקו את הבוקסות, חפש כאן המלצות למוסך אמין באזור שלך.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

בוקסות למשולשים בסיוויק מהדגם הזה לא מחזיקות הרבה.

אפשר להחליף את הבוקסה בלבד. צריך לפרק משולשים, ללחוץ עם פרס החוצה את הבוקסה הישנה ולהכניס חדשה, גם עם פרס כמובן.

מומלץ לעשות כיוון פרונט אחרי החלפה.

בוקסה מקורית עולה משהו כמו 250 ש"ח לאחת, יש בשוק בוקסות סיניות, טייווניות וכו' במחירים נמוכים יותר.

יש שימליצו להחליף כבר את כל המשולש, משולש סיני עולה משהו כמו 300 ש"ח.

אני ממליץ להשאיר את המשולש המקורי הקיים (אם מישהו לפניך לא החליף אותם למשהו תחליפי) ולהחליף רק את הבוקסות, כדאי גם למקוריות. אם יקר לך, לפחות אל תקנה את הזולות ביותר שיש.

על עבודה סביר שיבקשו כ 200-400 ש"ח.

• תוכן חדש...