Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו נגמר לי הנהג חדש סוף סוף, וקיבלתי רישיון חדש מודפס (שהוא זמני כמובן) וכבר שילמתי אותו ואני צריך לחכות שיגיע הפלסטיק.

האם אני יכול להציג לשוטר (שעוצר אותי לבדיקה למשל) את הרישיון המודפס ?

אני שואל זאת מפני שעל הרישיון החדש אין כמובן את ההערה "נהג חדש" וגם אין לי שלט נהג חדש מאחורה. תודה לכל העונים

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אתה צריך לשאת עליך ת"ז ואת הנייר

זה יתפוס

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

ברור שאתה יכול ידידי היקר לי כפרי בטנה של אימי שאיננו אני, למרות שאין כל הוכחה לקשר ביולוגי ישיר בינינו.

עכשיו יש שביתה במשרד הרישוי, אז לא תיסע עד שתיגמר השביתה והרישיון שלך יגיע?

אתה צריך לשאת בעת הנהיגה את הרישיון המודפס, ותעודה מזהה, אפשר גם חוגר...

פורסם

בעיקרון הרשיון של הנהג חדש אמור להיות בתוקף כמה חודשים ויש תאריך שמצין עד מתי הנהג חדש..

זה מה שלא ברור לי בשאלה שלך...

אישפוז,אולי הוא התכוון אם רשיון על נייר ולא בכרטיס:loco:

פורסם
בימים אלו נגמר לי הנהג חדש סוף סוף, וקיבלתי רישיון חדש מודפס (שהוא זמני כמובן) וכבר שילמתי אותו ואני צריך לחכות שיגיע הפלסטיק.

האם אני יכול להציג לשוטר (שעוצר אותי לבדיקה למשל) את הרישיון המודפס ?

אני שואל זאת מפני שעל הרישיון החדש אין כמובן את ההערה "נהג חדש" וגם אין לי שלט נהג חדש מאחורה. תודה לכל העונים

מה ז"א אומרת אין הערה? על שניהם(גם על הזמני וגם על הדמוי כרטיס מגנטי) רשום בסעיף ההגבלות - נהג חדש. ואתה חייב לשים שלט נהג חדש , אם אני לא טועה תקנס ב100 ש"ח על העדר השלט. ומי יודע מה עוד..

אגב , שלשום קיבלתי את הכרטיס פלסטיק(אפילו שהייתי אמור לקבל בשבוע שעבר כבר :/) ורשום לי נהג חדש..

ובזמן המלווה וכמובן איך שהוא נגמר נהגתי עם הזמני בלי בעיה , מצד שני אף שוטר לא עצר אותי תודה לאל.. :-)

פורסם

אם כבר מדברים על השלט של הנהג חדש אז לכל מי שנוהג על רכב של ההורים והוא נהג חדש,

כדאי שישים לב שההורים שלו יורידו את השלט בזמן שהם נוהגים כי נותנים דו"ח למי שהוא לא

נהג חדש ושם שלט,מניסיון.

פורסם
אם כבר מדברים על השלט של הנהג חדש אז לכל מי שנוהג על רכב של ההורים והוא נהג חדש,

כדאי שישים לב שההורים שלו יורידו את השלט בזמן שהם נוהגים כי נותנים דו"ח למי שהוא לא

נהג חדש ושם שלט,מניסיון.

הצחוק הוא, שהקנס לנהג ותיק שמשאיר את השלט הוא אותו קנס שיקבל נהג חדש, אם הוא ינהג ללא השלט.

פורסם

על הרישיון המודפס אין את ההערה "נהג חדש" כי הוא מגיע לפני הרישיון החדש (שהוא רישיון אחרי שנתיים וותק)

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
ברור שאתה יכול ידידי היקר לי כפרי בטנה של אימי שאיננו אני, למרות שאין כל הוכחה לקשר ביולוגי ישיר בינינו.

:-P:lol::rofl::king::mm_yeah::biglaugh::silly::loco::viking::drinking::tongue::biggrin2::hihi::roflmao::screwy:

מה ז"א אומרת אין הערה? על שניהם(גם על הזמני וגם על הדמוי כרטיס מגנטי) רשום בסעיף ההגבלות - נהג חדש. ואתה חייב לשים שלט נהג חדש , אם אני לא טועה תקנס ב100 ש"ח על העדר השלט. ומי יודע מה עוד..

אם תואיל בטובך לקרוא - תראה שהוא סיים את תקופת הנהג החדש. הוא לא נהג שרק עכשיו קיבל את הרשיון וסיים את תקופת המלווה, כמוך.

הצחוק הוא, שהקנס לנהג ותיק שמשאיר את השלט הוא אותו קנס שיקבל נהג חדש, אם הוא ינהג ללא השלט.

הקנס לנהג ותיק שמשאיר את השלט הוא 250 ש"ח, בעוד הקנס לנהג חדש בלי שלט הוא 100 ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover - איזה גבר אתה , נהג חדש כמוני? ואתה לא היית נהג חדש?..

אתה ככה *עושה עם האצבעות* קטן כשאתה מנסה להיות "מגניב".

וסבבה , אני מודה בטעות שלי לא שמתי לב לנהג חדש , משום מה נראה לי שהוא התכוון לתקופת המלווה.

פורסם
Discover - איזה גבר אתה , נהג חדש כמוני? ואתה לא היית נהג חדש?..

אתה ככה *עושה עם האצבעות* קטן כשאתה מנסה להיות "מגניב".

וסבבה , אני מודה בטעות שלי לא שמתי לב לנהג חדש , משום מה נראה לי שהוא התכוון לתקופת המלווה.

דבר ראשון, אני לא סתם גבר.. אני גבר גבר.

דבר שני, כשאמרתי כמוך - התכוונתי לנהג חדש שסיים את תקופת המלווה, כמו שציינת בהודעה למעלה.

גם אני נהג חדש, ועדיין עם השלט של הנהג חדש (לעוד כמה חודשים..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקנס לנהג ותיק שמשאיר את השלט הוא 250 ש"ח, בעוד הקנס לנהג חדש בלי שלט הוא 100 ש"ח.

דווקא נדמה לי שהפוך - נהג חדש בלי שלט=250, אמא שלו עם שלט=100.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...