Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהוריים טובים לכל האנשים המיושנים,

מישהוא מכיר אולי מסעדה, רומנטית, לזוג, עם מוזיקה איטית שיהיה אפשר גם לרקוד שם ריקוד איטי (סלואו)?

או שדברים כאלה קיימים רק בסרטים?

עדיפות לאזור המרכז או צפון\דרום שמרוחק מהמרכז עד כשעה וחצי של נסיעה.

תודה וסופ"ש נעים!

פורסם

חובה מלצרים בפפיון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא מאמין שבכל רחבי מדינת ישראל, אין מסעדה כזאת. סך הכל מקום עם מוזיקה שקטה ורגוע שאפשר לאכול ואז לרקוד. לא יכול להיות שהדור שלי עד כדי כך מקולקל...

פורסם

קבל מתכון חבר:

גזיה, מחבת, 3-4 ביצים (לא שלך ושל עוד בחור, של תרנגולת ), רסק עגבניות, תבלינים, קצת מים.

בנוסף:

סדין גדול, כירבולית גדולה, נרות+שקיות נייר חומות, רמקולים שמתחברים לסלולר, בקבוק יין+2 כוסות+פותחן+סכו"ם לזוג+קרש חיתוך מעץ.

אופן ההכנה:

בחר חוף ים שקט, תגיע לשם (בדרך קנה בגט חם ), פרוש את הסדין, הדלק נרות, שים קצת חול בתוך שקיות הנייר ומקם את הנרות בתוכן.

הדלק את הגזייה, שים במחבת רסק עגבניות+תבלינים+מים, חבר את הרמקולים ושים מוזיקה.

אחרי שהרוטב התבשל מספיק שבור את הביצים לתוך המחבת, תן להם להתקשות.

קיבלת שקשוקה.

פתח את בקבוק היין ומזוג לכם, והרי ארוחת ערב רומנטית כמו שלא תקבל בשום מסעדה בעולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan82

אומנם אנחנו במדינת ישראל, אבל אני בכל זאת אגיד את זה: זה רומנטי, אבל אני מעדיף לשמור את זה לימים יותר חמים. עם כל הכבוד אני בספק שזה יהיה רומנטי כאשר יש 8 מעלות בחוץ.

פורסם

edan82

תודה על הממלצה, בהחלט אשמור אותה לאחד הימים, אבל אני עדיין מעדיף "מסעדה רומנטית מהסרטים".. אני עדיין מתקשה להאמין שלא קיימת כזאת..

פורסם

מלצרים בפפיון? רחבת ריקודים באמצע מסעדה?

פשוט תגיע בכל אחד מימות השבוע לאולם ארועים ותתפרץ למסיבה.:lol:

הסיסמא בד"כ היא "אני מהצד של הכלה"...

בנימה רצינית, ביפו (סלמה פינת שד ירושלים) יש מסעדה רומנית שכרגע שמה זרח מפרחוני, בעלת המסעדה היא זמרת ובערב היא שרה, יש תזמורת ויש ריקודים סלונים, כל זה כמובן בתנאי שאתה זורם על קוסטיצה וממליגה.

אם לא, נראה שמה שאתה מחפש זה מה שבזמנו היה נקרא מועדון לילה, אוכלים, שרים, רוקדים.

לא יודע אם יש עדיין שרידים קיימים לתופעה הזו אבל אם כן, בטוח תמצא אותם ביפו (מועדון התיאטרון, אריאנה, פלאקה וכו') רק שהריקודים שם יהיו פחות סלאוו ויותר אריס סאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

עזבו אותי ממלצרים בפפיון. אני סך הכל רוצה מסעדה עם אווירה רומנטית, מוסיקה רגוע ומקום לרקוד בו.. לא מאמין שהרומנטיקה מתה... :cry:

עריכה לעריכה שלך bagira

תודה, ריקודים סלוניים או "אריס סאן" הם פחות הכיוון, אבל אבדוק את יפו.

בכל מקרה, אם יש פה צדיק אחד, שבישבילו הרומנטיקה לא מתה, ויכול לכוון אותי למקום יותר ספיציפי, אשמח!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
קבל מתכון חבר:

גזיה, מחבת, 3-4 ביצים (לא שלך ושל עוד בחור, של תרנגולת ), רסק עגבניות, תבלינים, קצת מים.

בנוסף:

סדין גדול, כירבולית גדולה, נרות+שקיות נייר חומות, רמקולים שמתחברים לסלולר, בקבוק יין+2 כוסות+פותחן+סכו"ם לזוג+קרש חיתוך מעץ.

אופן ההכנה:

בחר חוף ים שקט, תגיע לשם (בדרך קנה בגט חם ), פרוש את הסדין, הדלק נרות, שים קצת חול בתוך שקיות הנייר ומקם את הנרות בתוכן.

הדלק את הגזייה, שים במחבת רסק עגבניות+תבלינים+מים, חבר את הרמקולים ושים מוזיקה.

אחרי שהרוטב התבשל מספיק שבור את הביצים לתוך המחבת, תן להם להתקשות.

קיבלת שקשוקה.

פתח את בקבוק היין ומזוג לכם, והרי ארוחת ערב רומנטית כמו שלא תקבל בשום מסעדה בעולם.

שכחת להוסיף את הירח המלא ואת אלפי הכוכבים המנצנצים, חול מלמטה וככה אתה לוחש לה

אני אוהב אותך בכמות של כל גרגרי החול מלמטה ושל כל מיליוני הכוכבים ממעל.

עוד לא נולדה הבחורה שתעמוד בפני הצהרה כזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מכיר מסעדה כזאת, אבל אתה צריך לבדוק עם חברה מבוגרים שעלו מחבר העמים. מאמין שאם יש מקום כזה, רק ככה תגיע אליו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נראה לי בגירה מתכוון לרפסודיה רומנית - בכתובת בת עמי 7 תל אביב יפו.

לגבי מקום של אוכל וריקודים רומנטיים ,תכלס מהנסיון שלי רק מסעדות ומקומות של יוצאי ברית המועצות (כמוני) .אזור ראשון אשדוד בת ים יתנו לך מבחר של מקומות כאלו. אך לצערי רובן לא פתוחות לקהל הרחב וניתן רק להזמין אירועים.

פורסם

כן אני יודע שלרוב במקומות כאלה אפשר להזמין אירוע.. הייתי בטוח שאולי יש גם מקומות כאלה שפתוחים לקהל הרחב, בלי לעשות אירוע..

תודה רבה.

• תוכן חדש...