Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אשמח לשמוע הסבר, מידע או כל דבר אחר לגבי הטבעת הזו שנירכשה בדחף פתאומי (בשוק הפשפשים אם איני טועה, ע"י חבר).

כל מה שהמוכר ידע להגיד לו שזו טבעת כסף.

1. האם אכן כסף אמיתי?
  2. מישהו יודע היכן נהוג היה לייצר סגנון שכזה? ניראה לי משהו מהמזרח הקרוב/ארצות ערב?
  3. מהי האבן המשובצת? מהם הסימנים שעליה?

תודה ויום יפה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

לא מומחה תכשיטים.

בד"כ, אם יש סימון/ מידע לגבי התכשיט - זה יהיה חרוט במקום נסתר (במקרה של טבעת - בחלק הפנימי).

תבדוק אם בחלק הפנימי של הטבעת חרוט רימון כסף (אזהרה - זהו סימון וולנטרי. אם אין את הסימון הנ"ל - זה לא אומר כלום).

ואם אתה רוצה בדיקה יותר מדוייקת - פרטים בקישור הבא:

http://www.k-gallery.co.il/index.php/blog/104-2010-03-28-06-12-16?showall=1

מהצילום קשה עד כדי בלתי אפשרי לזהות מהות חומר, אך האבן עצמה נראית כמו חומר פלסטי - גם בגלל צורת העיצוב וגם בגלל החריטות (עדיין - יתכן שאני טועה. אינני שולל זאת).

בדיקה יותר רצינית - אני מאמין שאפשר רק אצל סוחר תכשיטים/ מישהו שמומחה בתחום

פורסם

נראית כמו טבעת חותם ( או העתק של אחת כזו) לרוב הסימנים הם "לוגו" בעל הטבעת/התפקיד.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
כתוב על זה 90.

חיפוש קצר בגוגל

http://www.925-1000.com/a_platenumbers.html

זה גרמני מצופה כסף אז החומר שווה בערך 2₪ אבל אולי זה משהו של ניצולי שואה עם ערך היסטורי.

מענין מאד מה שאתה אומר.

מצד אחד חתום "90", מצד שני יש חריטות על האבן, ב"נופך ערבי": הכוכב המחומש, ואולי אפילו אות או אותיות ערביות.

אני חושב שאנסה להניח מחט מלובנת בצד הפנימי של האבן ואראה האם היא באמת פלסטית ונמסה.

פורסם

בטבעת כסף לרוב חרוט 925. (92.5% כסף טהור, יש דרגה גבוהה יותר 999 לכסף 99.9% הנחשב טהור).

האבן נראית ענבר (שרף מאובן), או סוכריה שהתקשתה מהבר מצווה של המוכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...