Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידית נשברה בתוך הדלת, פירקתי אותה ונתקלתי בבעיה קשה בהפרדת המוט שפותח את הדלת מזרוע הידית.

למרות שבתמונה המוקטנה מצוייר שצריך למשוך אותו, זה לא עבד בשום אופן ונאלצתי לשבור את הפלסטיק העוטף את הטבעת, וגם זה היה לא קל בכלל, כאילו הם היו דבוקים אחד לשני.

rear_door_lock.jpg

קניתי חדשה והחלפתי החלפתי אותה, ועכשיו אותו מוט שמולבש עליו כבר הטבעת פלסטיק הלבנה עושה לי צרות ואני לא מצליח להשחיל אותו לזרוע הידית. הגישה קשה, ולמרות שהשקעתי הרבה כח, הוא לא נכנס.

אני חושב שמשהו בסדר הפעולות בהרכבת הידית לא נכון.

IMG_20151018_172632.jpg

אשמח למידע מבעלי ניסיון.

פורסם

הסתכלתי שוב בדלת ובשרטוט - נראה שאין מנוס וחייבים לפרק את כל מנגנון הנעילה כדי להגיע בצורה נוחה יותר לידית.

איזה בעלי מקצוע בתחומי הרכב מתעסקים עם זה ?

פורסם
58 שקל + מע"מ = 70 שקל לידית.

אצל אבי חלקי חילוף ברחובות - היה הכי הוגן מכל החנויות שביררתי אצלהם, כבר ידית שלישית שאני קונה שם.

יש מקומות שרצו 140 שקל על אותה ידית !

תודה .

גם אני הצלחתי להשיג ב70 ש"ח אצל משה חלפים בסגולה בפ"ת .

בפירוקיה רצו 150 ש"ח !

פורסם

כן . ידית חיצונית אחורית שמאלית .

כבר פתחתי לראות וראיתי שהטבעת שאליה מתחבר המוט שבורה . ניסיתי להדביק אבל לא הצלחתי .

פורסם

האם פירקת את הדיפון של הדלת?

פירקת ת המנעול?

אאל"ט צריך לפרק את הדיפון לאחר מכן את המנעול ורק אז יש גישה נוחה להכניס את המוט למגרעת בידית

ההרכבה היא בסדר הפוך

קודם ידית חיצונית, מנעול , דיפון

פורסם

בשביל להכניס את המוט למגרעת מספיק להפעיל לחץ או שצריך לפרק את הטבעת פלסטיק מהמוט וקודם אותה להכניס למגרעת ? מה הסדר הנכון ?

פורסם

עדיין לא הרכבתי את החדשה .

אבל לפי מה שנראה לי זה שמשאירים את הפלסטיק על המוט ומפעילים לחץ מתון כדיי לדחוף אותו לטבעת .

בע"ה אבצע את העבודה ואשלח תמונות .

פורסם

אתמול הרכבתי את הידית . לצערי לא הייתה לי מספיק סוללה כדיי לצלם.

martines , קודם כל מלבישים אותו לתוך הטבעת של הידית ואח"כ מכניסים את המוט ברזל לתוך הטבעת .

• תוכן חדש...