Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שאלה המחירים? אחותי קנתה שם שם דירה (נכנסו לפני קצת פחות משנה, נראה לי. אני וטווחי זמנים לא חברים טובים) שפונה לים באחד הבתים בשורה השנייה כשבין הבניין שלה לבין הים אין כלום, כלומר נוף מלא לים, במחיר נמוך משמעותית. 1.3 אם אני זוכר נכון. קשה לי להאמין שהמחירים זינקו כל כך הרבה בזמן כל כך קצר.

חבר הפורום mr_shankly גם גר שם, תתייעץ איתו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, הם קנו אותה "על הנייר", לפני בערך שלוש שנים (אולי אפילו יותר. טווחי זמן וזה). אבל עדיין, לפי התיאור שלך, דירה דומה לזו שלהם (חמישה חדרים) שווה היום שני מליון שקל. זה כמעט הכפלה של ההשקעה בפחות (בוודאות) מחמש שנים. זה פסיכי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש הבדל של כמה עשרות אחוזים בין לקנות שרטוט ולבזבז כסף על שכירות+משכנתא ולהסתכן מול הקבלן לבין לקנות דירה בנויה וכניסה קרובה. יכול להגיע גם ל-25-30%.

כך שנשמע הגיוני.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה חושב שדירה מיד שניה תמסר תוך שבועיים או חודש? אולי אם מדובר בדירה מירושה. בדרך כלל זה יקח יותר זמן, כי בסופו של דבר בראש הדומינו עומד מישהו שקנה דירה מקבלן וממתין להשלמתה.

המחירים בחיפה אכן עלו בצורה די מטורפת בשנים האחרונות, אבל אני גם עוקב קצת אחרי המודעות ביד 2 ואחרי הדיווחים במדלן לגבי השכונה שבה מכרתי והשכונה שבה קניתי דירה לפני כ-3 שנים, ואני רואה דירות שמוצעות למכירה תקופות ממושכות מאד ובסופו של דבר נמכרות ב-15-20% פחות מהדרישה הראשונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמרתי כניסה קרובה, זה יכול להיות 120,90,60,45,30 יום ותלוי בחוזה ובהבנות בין הצדדים.

בכל מקרה זה לא שנה וחצי-שנתיים כמו "על הנייר".

משכנתא זה קל

פורסם

לא זכור לי שנתקלתי בחוזה כל כך זריז, אבל בודאי שיש דירות פנויות שממתינות לרוכש. מניח שכניסה מהירה מלה במשהו את המחיר (כך שמתקזז עם עלויות השכירות במקרה של מסירה רחוקה). כמוכן יש עיזה זמן מינימון לביצוע הפרוצדורות, ואם מדובר בדירה מיד שניה צריך להביא בחשבון שבדרך כלל דרוש שיפוץ ברמה זו או אחרת, תהליך שגוזל זמן לאחר המסירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...