Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2008 - לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שואל עבור חבר - הציעו לו פוקוס 1.6 2008 עם 160,000 ק"מ ב 20,000 שקל.

רציתי לדעת האם לדגם הזה יש מחלות ילדות מוכרות, האם הוא מומלץ למשפחה עם תקציב מוגבל.

תודה

פורסם

לגבי מחלות - לא שאני יודע. לחברים היה גם פוקוס משהנתון הזה, והם היו מרוצים.

אבל הייתי מנסה למצוא אחת עם ק"מ יותר נמוך...

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

הרכב מומלץ למשפחות של 5 אנשים בתקציב מוגבל. הרכב מרווח, נוח, בטיחותי, בגאז' ענק.

פוקוס בעיקרון אמין. אבל לכל רכב יש בלאי, 160 אלף קילומטרים זה די הרבה. המחיר הנמוך גם בגלל שהרכב לא סחיר כל כך. חסרון - הרכב כבד ומרגיש חסר כוח בתחילת הנסיעה, אבל בהמשך על הכביש הוא מרגיש מצויין.

גם צריכת דלק לא מהטובות, אבל סבירה ( בסביבות 1:10 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משפחה (זוג עם שני ילדים) כולל עגלות בנסיעה עם מזגן - הרכב יסחב או שיקרטע?

בנוסף,אם הרכב כבד זה לא משפיע רק בהאצה ששורפת יחסית הרבה דלק אלא גם על הבלימה שיכולה לשחוק את הבלמים, לא?

פורסם

הרכב לא מקרטע, הוא יעלה כל עליה גם עם 5 אנשים בוגרים וכבדים , פשוט בצורה פחות קלילה מאשר מזדה 3 או קורולה. לפעמים מומלץ להשתמש בתבונה בהורדת הילוך ידנית ( טיפטרוניק ).

לא שורף המון דלק בהאצה ואין שום בעיה עם שחיקת הבלמים ( אני לא יודע איך הגעת לזה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק לפני שאתה קונה את המשאבה דלק הם נוטות למות מוקדם וההחלפה יקרה.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

כפי שצויין מעלי, הרכב לא מקרטע, אין דבר כזה ברכב תקין.

תחילת הנסיעה קצת לוקחת זמן אבל ככל שהקצב גובר, פחת מרגישים בפער כלשהוא.

בסה"כ מדובר על רכב מומלץ,אמין, חזק, יציב, מרווח תנסה למצוא רכב עם ק"מ נמוך יותר לא חסרים רכבים כאלו.

אצלי שלוש שנים וחצי, מגלה אמינות מופתית.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
תבדוק לפני שאתה קונה את המשאבה דלק הם נוטות למות מוקדם וההחלפה יקרה.

הדרך להימנע מזה זה לא לנסוע "על אדים", אלא עם לפחות רבע טנק.

ללא הדלק במיכל, יש למשאבה נטייה להתחמם ולמות (הדלק המיכל מקרר אותה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...