Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש חומר לניקוי והגנה על הפלסטיקה הפנימית ועל הגה מצופה עור.

איך החומר הזה?http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%92%D7%9F-%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%99-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%A8-STP

פורסם

אין לי ניסיון איתו,אבל השתמשתי בflash dash של קרפלן והוא מצוין,וגם בחומר של מגווירס שהוא טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש את ה STP ואני לא מרוצה ממנו, לא באמת מחדש יותר מדי ומשום מה אחרי כמה ימים מושך אבק בצורה רצינית... לפי ההמלצות בפורום אני אלך פעם הבאה על carplan flash dash.

פורסם

כל החומרים של STP האלה סתם מכילים מלא שמן ועושים הברקת יתר על כל דבר שהם באים במגע איתו, לא ממליץ.

כןן ממליץ על פלאש דש או אופטיבונד

Opel Adam S 2017

פורסם

למיטב ידיעתי לא.

לטיפוח ושמירה על עור הייתי ממליץ על הערכה של מגווירס, הערכה כוללת נוזל לניקוי של העור, ואחרי זה אתה שם עם פד שמצורף חומר לשמירה על העור.

פורסם
  • תוכן חדש...