Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1.4

צריך המלצה לשמן מנוע טוב, מכיוון שלא כ"כ אהבתי את השמן ששמו הפעם האחרונה במוסך (מורשה)

הרכב עבר 15 אלף מהטיפול האחרון

ולכן אני עושה החלפה + פילטר .

פורסם (נערך)

ממליץ לך גם על הוולווליין, משתמש בו כבר כמה שנים באותו המנוע.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Valvoline-SynPower-5W40-5L

אם אתה לא חובב סל"ד גבוה אז מיכל 5 ליטר מספיק לשתי החלפות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

צודק, עכשיו עשיתי בדיקה ואני רואה שהם עידכנו את התקן, אצלי באותו המנוע זה M2, אני רואה הC3 מחייב במיוחד למולטי אייר ועכשיו השמנים הם "ירוקים יותר".

תודה על התיקון, בכל מיקרה כמו שהמלצת הקסטרול עומד בדרישות ויספק את הסחורה.

בהצלחה!

For diesel engines, in the event of an emergency in which the original products are not available, lubricants with atleast ACEA C2 performance are acceptable; however, in this case optimum engine performance is not guaranteedand the lubricants should be replaced with recommended products as soon as possible at a Fiat Dealership.The use of products with characteristics that are not up to ACEA C3 (for petrol engines) and ACEA C2 (for dieselengines) standard could cause engine damage not covered by the warranty.For petrol versions with Multi Air system, the use of lubricants with features below ACEA C3 and SAE grade otherthan 5W-40 could cause damage to the engine, not covered by the warranty
עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...