Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים של יונדאי I10 מודל 2014 הדגם החדש. לצערי הרב מראת הצד שבצד הנוסע

נפגמה. עשיתי כמה טלפונים לברר מחיר של המראה, המחירים שקבלתי גרמו לי ליפול בריצפה.

מזל שישבתי על הכיסא, דרשו ממני 4000-4200 שח למראה כולל עבודה. לא עזרו ההסברים שלי שהם

טועים שזה רכב קטן לא מרצדס.

בקיצור חשבתי להזמין את החלק בחו"ל אשמח לקבל המלצות על אתרים שאפשר להזמין דרכם חלפים לארץ.

תודה לעוזרים

איציק.

פורסם
שלום,

אני בעלים של יונדאי I10 מודל 2014 הדגם החדש. לצערי הרב מראת הצד שבצד הנוסע

נפגמה. עשיתי כמה טלפונים לברר מחיר של המראה, המחירים שקבלתי גרמו לי ליפול בריצפה.

מזל שישבתי על הכיסא, דרשו ממני 4000-4200 שח למראה כולל עבודה. לא עזרו ההסברים שלי שהם

טועים שזה רכב קטן לא מרצדס.

בקיצור חשבתי להזמין את החלק בחו"ל אשמח לקבל המלצות על אתרים שאפשר להזמין דרכם חלפים לארץ.

תודה לעוזרים

איציק.

חבל על ההזמנה מחו"ל, רכב חדש עד שנתיים מחוייב ע"פ החוק לתיקון רק ע"י חלקים מקוריים.

חלקי רכב שתביא מחו"ל ייעצרו במכס ע"י משרד התחבורה

פורסם
חבל על ההזמנה מחו"ל, רכב חדש עד שנתיים מחוייב ע"פ החוק לתיקון רק ע"י חלקים מקוריים.

חלקי רכב שתביא מחו"ל ייעצרו במכס ע"י משרד התחבורה

לא הכי מדוייק.

החובה הנ"ל נוגעת לתיקון רכב אחרי תאונה ע"י חברת הביטוח.

אם אתה מתקן את רכבך על חשבונך – לא ניתן לחייב אותך להשתמש בחלקמקורי.

ספציפית לגבי מראות – כדי שלא יעצרו במכס, יש חובה שיהיו מוצר חדש (לאמשומש) עם סימוני תקינה עליו.

• תוכן חדש...