Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט 3G בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שבוע הבא אני טס לגרמניה לטיול תענוגות (מינכן-שטוטגרט-רינג-ברלין) ורציתי לבקש את עזרתכם לפתרון לבעיית האינטרנט.

אני טס למשך שבועיים וברוב הזמן כנראה תהיה לי גישה ל-WIFI, כך שאני לא מאמין שאצטרך יותר מ-2 ג'יגה בחבילה.

עד כמה שידוע לי ניתן לקנות סים מקומי עם חבילת גלישה בסכום יחסית נמוך (כ-30-40 יורו) - האם מישהו מכיר? קיים בשדה תעופה?

אם יש לכם עוד המלצות או פתרונות, אשמח לשמוע!:-o

פורסם

שאל בפורום הזה.

אל תסמוך על WiFi בגרמניה - בגלל חוקי זכויות יוצרים נוקשים כמעט שאין שם WiFi, בודאי לא פתוח לשימוש הקהל (אם כי כנראה שצפו שיפור עם שינוי בתקנות לאחרונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפחות בברלין WiFi מאוד זמין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא ממליץ לסמוך על גולן טלקום בחו"ל, זה סוג של הימור, לפעמים עובד לפעמים לא.

אני עם 012, כשאני טס לחו"ל עושה חבילה של 1G ב-140 ש"ח, וזה מספיק לגמרי. שבוע גם אם טוחנים חופשי, שבועיים בשימוש יותר זהיר, אבל בלי בעיה ממשית.

יש את אותה חבילה גם באורנג'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

ניסיוני הוא שיש מדינות בהן כרטיס סים עולה פרוטות (5-10 אירו) וצריך להוסיף עוד משהו לחבילת גלישה, כך בטיול של שבוע תוציא עד 15 אירו. יש מדינות עם תנאים הרבה יותר גרועים.

יש לי כרטיס סים גרמני שעלה 5 אירו, אבל זה היה ב-2008 והרבה ביטים עברו מאז -T-mobile, הכרטיס בהמתנה מאז 2010 ואני לא בטוח אם הוא עדיין תקף. בכל מקרה - גרמניה מהמדינות היותר ידידותיות לגלישה סלולרית, ומהפחות ידידותיות לגלישה ב-WiFi.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...