Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע טוב לבראבו 2011 t jet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לשמן מנוע. שמתי לב שכשהרכב טופל במוסכי הסדר של אלבר השתמשו בשמן 5-30. כשטפלתי במורשה יבואן של פיאט השתמשו בשמן 5-40 של פז.

כרגע הרכב צורך שמן. ( בעבר הצריכה הייתה באזור ה400-500 גרם ל1000)

עשיתי טיפול 100k בוצע פלשינג למנוע הצריכה ירדה לאזור ה200 גרם.

שמעתי מבעלי בראבו שאין להם צריכת שמן בכלל.

אני מחפש שמן איכותי שיגרום לכמה שפחות צריכת שמן.

פורסם

היי,

לפי אוטודטה יש אפשרות רק ל- 5-40, כנראה בגלל זה שמים את זה במורשה,

אבל יותר חשוב מהצמיגות התקנים בו השמן עומד.

הנה שמן מצויין שעומד בתקן של פיאט ובתקנים של API ACEA .

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Valvoline-SynPower-5W40-5L

אתה צריך במנוע שלך 2.9 ליטר, כך שישאר לך עודף למלאות וגם לטיפול הבא תוכל לקנות שמן זהה בבקבוקים של ליטר.

לדעתי המחיר של שמן זה מעט יקר ממקומות אחרים, אבל אם אתה לא מוצא במקומות אחרים קנה מפה.

רועי

פורסם

מצורפים רשימת שמנים טובים ובמחירים סבירים -

השמנים הם סינטטיים C3 , 5W-40 איכותיים בתקן פיאט C3) - Fiat 9.55535-S)

להקפיד כי יהיה רשום תקן ACEA - C3 - לפעמים התקן של פיאט לא מופיע על האריזה, ומופיע רק בדף הטכני של השמן.

כך גם אם לא רשום תקן פיאט זה מתאים.

ולוולין SynPower C3 5W-40

Eurol Turbo C3 DI 5W40

לקסטרול יש שני שמנים

Castrol Magnatec C3 5W40

Edge Turbo Diesel C3 5W-40

ומחוות דעת ברשת בין שניהם המגנטק Magnatec עדיף .

ראה כאן את השמנים והמחירים

http://www.justmotor.co.il/?storeid=9866&view=store&s=&tree_id=128339&sub_tree_id=128392&mutag=0

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני צריך המלצה לשמן מנוע. שמתי לב שכשהרכב טופל במוסכי הסדר של אלבר השתמשו בשמן 5-30. כשטפלתי במורשה יבואן של פיאט השתמשו בשמן 5-40 של פז.

כרגע הרכב צורך שמן. ( בעבר הצריכה הייתה באזור ה400-500 גרם ל1000)

עשיתי טיפול 100k בוצע פלשינג למנוע הצריכה ירדה לאזור ה200 גרם.

שמעתי מבעלי בראבו שאין להם צריכת שמן בכלל.

אני מחפש שמן איכותי שיגרום לכמה שפחות צריכת שמן.

אם פלשינג עזר בצורה כזאת דרמתית אני הייתי מנסה לעשות שוב פעם פלשינג ולקוות ולטוב (מניסיון אישי זה יכול לעזור) כי אני לא מאמין שתגיע לתוצאות טובות עם שמנים אחרים.

פורסם

המנוע הזה עבר כבר טראומה ,ככל הנראה נסעו בלי שמן מנוע ושרפו את הטורבו. יכול להיות שהיו השלכות שגרמו לבעיית צריכת השמן?

פורסם

במחשב של המוסכים של פיאט רשום " הרכב הגיע בגרר כשהוא מוציא עשן לבן, אובחן חופש יתר בציר טורבו , יש להחליף מגדש .לא הוחלף מגדש..."

פורסם

אז אם הטורבו לא תקין והוא זורק שמן שום צמיגות של שמן לא תעזור ולא פלשינג אלא רק שיפוץ או החלפת המגדש.

מציע לך לגשת למכון שיפוץ מגדשי טורבו וכדי שיבדקו את המגדש אם באמת לא תקין מבלי לפרק אותו מהרכב.

פורסם

לגבי וולוולין- ממליץ בחום!, המנוע חסר הטורבו בגרנדה אהב אותו יותר מכולם :-), (רעש בהתנעות בוקר).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...