Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרכבתי תושבות גרועות מאוד וזולות שלא עושות טוב לרכב, ויש רעשים מציקים וקרקושים (אל תדאגו, התושבות במקום). צריך לפרק שוב את הגשר, אבל השאלה שלי היא אם זה בוודאות יפגע שוב בפרונט? הרי הגשר מחובר למשולשים שיצטרכו לצאת איתו, ואם כן , האם ישנה דרך ודאית לעשות שזה לא יפגע שוב?(רק אתמול עשיתי פרונט ).

פשוט מזעזע, כדי לפרק תושבת גיר אחורית צריך לפרק את כל הגשר ומה ההגיון אם זה פוגע בפרונט, היצרן באמת בנה את זה שזה יחזיק כל כך הרבה שנים ?

תודה מראש חבר'ה.

פורסם

כנראה הייתי צריך לעבור את הבלאגן הזה כדי להבין שאסור לחסוך בחלפים איכותיים גם בדברים שהם לא קשורים ישירות לבטיחות.

מה שמצחיק שהתושבות המקוריות היו קרועות אבל בקושי היו רעידות אם בכלל היו, רק תזוזות בהעברת הילוכים R-D וכו'.

• ספונסר פורום
פורסם

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי אומר ללקוח

"אם אתה רוצה חלק חליפי אז עדיף להישאר עם הישן"

מקורי גמור יותר טוב מחלפי מזוייף ,במיחד הדבר ניכר בתושבות מנוע

שאמנם הם נראות חתיכת גומי פשוטה אבל זה מוצר הייטק עם הרבה טכנולוגיה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

למדתי על בשרי, רון! הייתי בטוח שבתושבות גיר המצב יכול להיות שונה, והתבדיתי.

אז אין מנוס מלכון את הפרונט שוב לאחר מכן אתם אומרים. מבאס.

עדיין זה מדהים אותי שחתיכה חדשה, חליפית עלובה ככל שתהיה, תעשה יותר "נזק" מאשר מקורית גמורה וישנה.

ולחשוב ששמים ברקסים של יצרנים כאלו.

• תוכן חדש...