Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אכן ניסיתי לבדוק עבור פותח השרשור אם ניתן למצוא גלגל תנופה OEM של חברת לוק ולצערי היבואנים עדיין לא הביאו את המוצר

הזה לארץ מהסיבה הפשוטה שאין ביקוש כי תיבות ההילוכים והמצמדים כולם עדיין באחריות המורחבת של היצרן .

לכאורה כאן נאמר שגלגל התנופה לא מכוסה באחריות המורחבת, אבל העובדה שנציגי לוק בארץ עוד לא קיבלו דרישה לפריט הזה

מעידה כנראה אחרת ,כלומר או שאנשים קיבלו בחינם ,או ששילמו ושתקו ,מה שלא נראה לי .

קבל גלגל תנופה כזה באמזון

http://www.amazon.co.uk/LuK-415-0500-09-Flywheel/dp/B00DZKOTYU

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

איך נהרס גלגל תנופה ? היתי רוצה לדעת ... אולי שימוש לא סביר האצות חזקות ? מכה פיזית ? או סתם חוסר מזל ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

רון אני שוב מודה לך על המאמץ. אני בהחלט מעריך זאת.

מנסיונך, איך באמת יתכן פגם כזה בגלגל התנופה? היתכן ואני טועה וזה לא נזק שנגרם בגלל הגיר? האם העובדה שגלגל התנופה לטענתם "מותאם" למצמדים הישנים לא מעיד על נזק שתלוי בהם?.. לפי מה שהבנתי זו תקלה די נדירה במנועי BSF.

איך אתם מציעים לנהוג מול המוסך, לחכות עד למיצוי כל ההליכים מול היבואן\יצרן, או לתת לו כ.א ערבון לתיקון התקלה ולתקן כבר עכשיו, זה מה שהציעו לי בצ'מפיון.. החשש שלי שאז המוטיבציה שלהם לבוא לקראתי תהה קטנה יותר, שכן יש להם אישור לחיוב ממני. מאידך, אני צריך רכב..

תודה

עריכה אחרונה על ידי OJetta
פורסם

לפי המק"ט שרון נתן בדקתי באמזון גרמניה ואפשר להזמין את הגלגל תנופה עד לארץ ב-1740 שקל כולל מיסים מאמזון (356EURO)

כרגע הוא לא במלאי, וכתוב שהם ישלחו שיהיה מלאי.

לא בטוח שזה אופציה אפשרית כי לא ידוע מתי יהיה במלאי.

http://www.amazon.de/gp/product/B0068O4EN6

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני חושב שכולנו נהיה חכמים יותר אחרי תשובת המוסך מחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עדכון מצב:

ראשית תודה לכל המייעצים, זה מאד עוזר לי.

כרגע הרכב עדיין במוסך, טרם טופל.

פנו אלי משירות הלקוחות של צ'מפיון, ניכר שהנושא לא נפל שם על אזניים ערלות, מקווה שאוכל לבוא בבשורה שהם קיבלו על עצמם את מלוא האחריות לחלק כמצופה.

חבל לי שבינתיים אני ללא רכב, זה בהחלט מאכזב. אבל יש לי את הסובלנות הדרושה בינתיים.

מקווה שהסאגה הזו תסתיים בהקדם.

פורסם

טוב שהטיפול הטכני עבר לצ'מפיון אבל אפשר לצפות מאלבר שלפחות יתנו לך רכב חליפי. זה אלמנטרי אם הרכב שלך באחריות וגם אם לא, כלקוח שלהם. יש להם ציי רכב ענק, לא יקרה להם לתת לך אחד בינתיים.

פורסם

רכב חלופי נראה לי פתרון הולם, לבינתיים, שישאיר "קצת" טעם טוב לאחר קניית הרכב. [שמושבת כרגע].

לפחות זה המעט שהם יכולים לעשות, בעבור הבן אדם שרכש מהם רכב במיטב כספו, ונשאר עם התעודת האחריות המאכזבת שלהם ביד.

• תוכן חדש...