Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפועל הביסה

סלע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תענוג.הקפטן שאיחל סרטן-נפצע.אכן, קארמה איז א ביץ'.מעניין אילו החלטות ייקח הועד המנהל בראשות דון שמעון.מקווה מאוד שזהו סופו של המועדון הכוחני הזה.2 ישראלים בלבד, על הקפטן חבל להשחית מלים. אכן, הרבה נחת הערב הזה.

סלע

פורסם
להקת הפועלים הזרים צהבת נגיפית

ואח"כ מתפלאים על אילמות במשחקים של הפועל.

תאהב את הקבוצה שלך, תעודד, תרומם, תרקוד עם חצאית 'הולה'.

משפט אחד מעיד עליך יותר מ 1000 תמונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו נכבד.אני ממש לא אוהד הפועל.בעצם אני לא אוהד שום קבוצה.אני שונא שקבוצה שאמורה להיות ישראלית, מחזיקה רק2 ישראלים שעל אחד מהם, הקפטן המגעיל חבל בכלל לדבר.לחשוב שיש מי שקוראים לה הקבוצה של המדינה.אוחיון הוכרז קפטן.מעניין מי עוד התמודד על התפקיד.סה"כ מקום עבודה שמעדיף להעסיק פועלים זרים.זה הכל.שומאכר, מי בדיוק אוהב מחבלים? אתה?

סלע

פורסם
דיסקו נכבד.אני ממש לא אוהד הפועל.בעצם אני לא אוהד שום קבוצה.אני שונא שקבוצה שאמורה להיות ישראלית,

אתה ממשיך. כל משפט שלך מעיד על עצמך.

מה יש לך כל-כך לשנוא?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

אתה יודע מה? אולי שונא הוא לא המינוח המדוייק.מרגיז אותי, זה יותר טוב?זו מכבי תל אביב , למען השם.תל אביב.מה בדיוק תל אביב פה? אוסף של שחקנים זרים בגופיות צהובות.שלא לדבר על כך שההנהלה הכוחנית רכשה במשך השנים כל שחקן ישראלי בולט, ובעצם נטרלה כל תחרותיות בליגת הכדורסל.כל זאת מבלי להתייחס למקרים כמו אולסי פרי ועוד שאר ירקות.מי שרוצה להיות אוהד של קבוצה כזו-שיבושם לו.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

מקווה שאתה לא מבואס מדי...:wink:

לשעבר:

פורסם
אתה יודע מה? אולי שונא הוא לא המינוח המדוייק.מרגיז אותי, זה יותר טוב?זו מכבי תל אביב , למען השם.תל אביב.מה בדיוק תל אביב פה? אוסף של שחקנים זרים בגופיות צהובות.שלא לדבר על כך שההנהלה הכוחנית רכשה במשך השנים כל שחקן ישראלי בולט, ובעצם נטרלה כל תחרותיות בליגת הכדורסל.כל זאת מבלי להתייחס למקרים כמו אולסי פרי ועוד שאר ירקות.מי שרוצה להיות אוהד של קבוצה כזו-שיבושם לו.

סלע היקר - מדבריך ולטענתך - אינך אוהב ספורט.

לא רק שאינך אוהב - אתה רק יכול להפגין שנאה.

אז למה כל הדברים האלה מפריעים לך בכלל ?

חדש לך שהכל התמסחר (ולא רק בספורט ?) ?

תשאר אדיש - זה עדיף. ותתרגז גם פחות.

תגובות כמו שלך רק מלבות את השנאה.

עם כל אי האהבה שלי לקבוצות ולשחקנים מסויימים - לא הייתי מאחל (או שמח) לפציעה קשה של אף אחד (כי גם אני, יודע מה זו פציעת ספורט מנסיון וזה לא נעים).

ספר לנו אולי מה אתה כן אוהב ? (ושלא קשור לספורט, כי על זה כנראה אי אפשר לדבר איתך)

alfa 156 2.5.

פורסם
זו מכבי תל אביב , למען השם. תל אביב. מה בדיוק תל אביב פה?

מתי פעם אחרונה יצא לך לבלות בדרום ת"א?

זה מדגם די מייצג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

:lol::lol::lol:

גם על התגובה של ניקו, וגם על השאלה של סלע אם אני אוהב מחבלים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דיסקו-אכן התבאסתי-מודה.

חולגי שלום

אנחנו מכירים?

נראה לי שלא.

מהיכן הקביעה החד משמעית שלך שאינני אוהב ספורט?

לידיעתך, אוהב מאוד, וגם די מבין.

אתה מתבסס על השערות.

אני,לעומת זאת , מתבסס על עובדות.

אז מה היה לנו?

אולסי פרי מסומם-היה? היה!

מוני פאנן "בנק"-היה? היה!

נסיון לגנוב את צ'ורציץ' מהפועל ירושליים -היה? היה!

לא יודעים להפרד מסמלים למעט מיקי ברקוביץ.(הנפלד,ג'מצי' ובטח עוד כמה ששכחתי)-היה? היה!

את סיפורי שמעון מזרחי וכרטיסי ההזמנה לעובדי בית המשפט ,קראתי רק באינטרנט, כך שקשה לי לקבוע בנחרצות אם היה או לא היה.

בנוסף, הקבוצה הזו איבדה כבר מזמן את הזהות הישראלית שלה,על זה גם האוהדים השרופים ביותר אינם חולקים.

אגב, לקפטן חופן הביצים מותר לאחל סרטן בראש, ולי אסור לשמוח כאשר הוא נפצע? מעניין.

בכל מקרה, נסכים שלא להסכים.

בשורות טובות לכולם.

סלע

פורסם (נערך)

ידידי - אתה יודע להוציא רק את הרע. לפחות מהספורט.

זה הכי קל. איני מאשים אותך (הכי קל להגרר למה שהכי קל לעשות/להגיב/לזכור).

לפי דבריך אינך חובב ספורט כי אם שערוריות בספורט.

בכל זאת תספר לנו אולי בבקשה מה אתה אוהב ? (ולא רק מה אתה שונא כי זה ככה וככה...?)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה חושב שלאומיות זה משהו שמגדיר היום קבוצה , אתה חי בשנות ה90 , היום הכסף מדבר , ובלי כסף לא תביא שום תואר , בטח שלא עם הכשרון הדליל שיש בארץ.

ריאל מדריד בכדורגל , פריז סן ז'רמן בכדורגל , מנצ'סטר סיטי , צ'לסי , ועוד המון דוגמאות , לוקחים את הטובים ביותר. לא את הישראלים ביותר , הגרמנים ביותר , או הספרדים ביותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...