Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

טאבלט ללא שם או מותג, מתפקד מעולה, חיסרון: מוצא GPS לפי איך שבא לו, לפעמים בשניה, לפעמים ברבע שעה.

מרגע הפעלת המכשיר, אני פותח דבר ראשון את WAZE, מרגע זה, המכשיר מתחיל לחפש לווינים.

אני מעוניין שהמכשיר יתחיל לחפש לוויני-GPS באופן אוטומאטי ברגע שמערכת האנדרואיד עולה על מנת לחסוך זמן מבוזבז.

איך עושים את זה? או לחילופין, איך אני גורם למכשיר להינעל על GPS באופן מיידי?

תודה.

*מדובר במכשיר עם מסך 6.5", אנדרואיד 4.1, 1GB ראם.

*עדכון/התקנה נוספת לWAZE בוצעה- ללא הצלחה.

*אין ROOT.

מעבר לזה אין לי אינפורמציה נוספת.

פורסם

ברמת העיקרון עד כמה שזכור לי באנדרואיד זה עובד ככה:

אפליקציה נרשמת לאירוע GPS, המערכת נותנת עדכוני מיקום לאותה אפליקציה אחת לכמה שניות.

אם אין אף אפליקציה שרשומה לאירוע GPS המערכת לא מחפשת את המיקום ולמעשה המודול GPS לא בשימוש בכלל.

לכן כשאתה כן מפעיל את ה-GPS לוקח לו זמן להינעל על אות (במיוחד באנטנות ישנות / זולות יותר).

אולי יש Service כלשהי שעובד כל הזמן ורשום ל-GPS מה שיכריח את המערכת לחפש אות GPS כל הזמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה

חוזר לעדכן שמצאתי פתרון -

התקנת אפליקציה פשוטה בשם GPS ACTIVE בחינם, היישר מהמרקט.

עם הפעלת המכשיר, מופעלת לה עינית GPS, כעבור כמה שנ' כבר יש נעילה ואז אני מפעיל את הוויז.

יש שם מצב start on boot.

מומלץ.

פורסם

שזה בדיוק זה:

אולי יש Service כלשהי שעובד כל הזמן ורשום ל-GPS מה שיכריח את המערכת לחפש אות GPS כל הזמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...