Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש דחוף רכב סטיישן , רכב יחיד במשפחה בעיקר לנסיעות עירוניות אך גם ארוכות לעיתים , צריכת דלק נורמלאית כמה שניתן, ובטיחות כמובן.

האם כדאי פורד פוקוס סטיישן ? רובוטית או לא?

בבקשה עזרה ועצות דחוף.. תודה!

פורסם

1. דבר ראשון בחיים, אבל בחיים לא קונים רכב בלחץ.

2. מה הדרישות שלך?

3. מה התקציב שלך?

4. כמה ק"מ אתה נוסע בשנה?

יש יותר מדי פרמטרים חסרים בהודעה שלך, אי אפשר לעזור לך חבר.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי והכי חשוב- להוריד לחץ. לא קונים רכב בלחץ.

פורסם

צודק לגבי הלחץ אבל לפעמים יש מצבים בחיים.

דרישות מהרכב רשמתי - מרווחת עם תא מטען גדול (סטיישן) בטיחות, נסיעה נוחה וצריכת דלק נורמאלית , נוסעים בערך 15K בשנה , תקציב עד 60K . מקווה שעכשיו יותר ברור , בנוסף הייתי שמח לקבל חוות דעת על הגיר הרובוטי של פורד פוקוס סטיישן (כנראה מיוצר מאמצע 2011) אני שומע כל מיני סיפורים על בעיות וחושש ללכת על רכב עם גיר רובוטי ,תודה.

פורסם

בתקציב שלך הייתי קונה את היונדאי i30CW.

רכב אמין, בטיחותי, מרווח, מאובזר היטב, אמין, לא יקר לתחזוקה. צריכת הדלק סבירה.

היא יותר חזקה מהפוקוס 1.6 מהדור הקודם ואין לה גיר רובוטי בעייתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המושב האחורי של הפוקוס מאוד צפוף, לא אידאלי עם 2 תינוקות שמבוגר יצטרך להשתחל בין הכיסאות שלהם.

היונדאי שהוצעה כאן היא אפשרות טובה, גם קיה סיד סטיישן יכולה להתאים.

להונדה סיויק סדאן יש מושב אחורי דיי מרווח אבל כדאי לקחת בחשבון שהיא תהיה יקרה מהיונדאי והקיה והיא פחות בטוחה עם 4 כוכבים במבחן הריסוק ו-4 כריות אויר בלבד בחלק מהשנים בה שווקה.

פורסם
המושב האחורי של הפוקוס מאוד צפוף, לא אידאלי עם 2 תינוקות שמבוגר יצטרך להשתחל בין הכיסאות שלהם.

היונדאי שהוצעה כאן היא אפשרות טובה, גם קיה סיד סטיישן יכולה להתאים.

להונדה סיויק סדאן יש מושב אחורי דיי מרווח אבל כדאי לקחת בחשבון שהיא תהיה יקרה מהיונדאי והקיה והיא פחות בטוחה עם 4 כוכבים במבחן הריסוק ו-4 כריות אויר בלבד בחלק מהשנים בה שווקה.

אם אני שם את הסיד סטיישן מול היונדאי I30CW לדעתי עדיף את קיה סיד סטיישן הוא יותר מרווח מבפנים ויש לו תא מטען ענקי וזה פרמטר חשוב כשמדובר ברכב משפחתי.
פורסם

זה לא ממש נכון.

בדגמים הקודמים של ה-i30 והסיד ליונדאי היה בסיס גלגלים גדול יותר שהתבטא בעיקר במושב אחורי מרווח יותר באופן דיי מורגש לעומת הקיה.

מה שכן המרווח במושב האחורי בא על חשבון תא המטען אך הוא עדיין גדול מספיק.

• תוכן חדש...