Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המיני מרכזי מקרר כל חדר בנפרד דרך צינור כסוף שמעביר אויר קר לכל החדרים.

אני רוצה לבטל את הקירור בחדר אחד

האם אפשר פשוט לאטום את פתח יציאת האויר ?

יגרם נזק למזגן ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כשהתקינו לי את המיני מרכזי בבית, ראיתי שלמזגן עצמו מתחברת יחידה עם פתחים. בהתחלה כל הפתחים סגורים, ובשביל ההתקנה פתחו את מספר הפתחים שצריך (5 אצלי, מתוך 6 אפשריים). לדעתי סגירה של פתח אחד בהחלט אפשרית ולא אמורה לגרום נזק (הרי ההתקנה מראש הייתה יכולה להיות עם פתח אחד פחות), אולם יש לשים לב שעוצמת האוורור לשאר החדרים תעלה מעט.

פורסם

במידה ויש פתחים אחרים פתוחים. אין בעיה.

קח בחשבון שהוא יוצאי יותר בפתחים האחרים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין בתיקרה תריס שפשוט אפשר לסגור אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אין.

סגרתי עם חתיכת קרטון שגזרתי לצורת עיגול והכנסתי לתוך הפתח.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הקרטון עלול להשתחרר עם הזמן. אני חסמתי פתח של מיני מרכזי באמצעות חתיכת קלקר שנחתכה למידה והוכנסה במעט לחץ, והודבקה בהיקף עם סיליקון.

:turn-l:
  • תוכן חדש...