Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר שנה בערך נדלקת לי נורת check engine וכשאני בודק מה התקלה בעזרת מכשיר יעודי אני מקבל 2 שגיאות, אחד שיש בעיה בממיר הקטליטי והודעה שניה שיש בעיה בחיישן חמצן.

אני לא באמת מרגיש שינוי בנסיעה או בצריכת דלק, רק לפעמים אני מרגיש קצת שהאוטו לא סוחב ואז נדלקת הנורה

אבל אף פעם זה לא משהו קריטי ולא משהו שנמשך הרבה זמן.

הרכב שנת 2000, יונדאי אקסנט מנוע 1.5 אוטומטי.

השאלה האם להחליף חיישן חמצן יכול לפתור לי את הבעיה? במוסך רוצים באזור ה600 שקל על חיישן ועוד כ2500 על ממיר קטליטי.

לא מחירים שאני אשקיע ברכב, מצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/New-O2-Oxygen-Sensor-For-Hyundai-Accent-Elantra-Tiburon-Kia-Sportage-3921023710-/371103688485?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2000%7CMake%3AHyundai%7CModel%3AAccent&hash=item566780e725&vxp=mtr#vi-ilComp

מן הסתם זה חיקוי, השאלה האם זה יכול לפתור את הבעיה? ואם כן כיצד אני מחליף את החיישן? יש שניים, אחד לפני הממיר ליד המנוע והשני אחרי הממיר מתחת לרכב.

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל, אם אתה צריך רק את החלק אז עדיף לפנות לחנות חלפים ולקנות מהם את החיישן חמצן ולא מהמוסך. אבל קח בחשבון שאתה עובד בשיטת "בול פגיעה" וממש לא בטוח שהחיישן חמצן יפתור לך את הבעיה.

אגב, אפשר למצוא היום ממיר קטליטי תחליפי במחיר נמוך מכפי שציינת.

• תוכן חדש...