Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בטוח שכולם מכירים את החגורה במושב האחורי שיורדת מלמעלה, כלומר מהגג של האוטו כלפי מטה ונתפסת בתופסן החגורה.

יש רכבים מסויימים שראיתי,כמו רנו קליאו B שזה כמו אצלי וכל הרכבים שראיתי שיש את זה ניתן לשחרר את החגורה.

הבעיה שאצלי זה תפוס קבוע, לא מצאתי צריך ללחוץ שם על קליפס כלשהו כדי לשחרר אותה. ייתכן הדבר שזה אמור להיות קבוע ?

לא נראה לי הגיוני, כל הרכבים שראיתי שאצלהם החגורה יורדת מלמעלה זה משוחרר ואפילו אצלי יש תא קטן שניתן להכניס את הקליפס של החגורה.

צירפתי 2 תמונות, באחת ניתן לראות את החגורה יורדת מלמעלה ואפילו רואים את התא שמיועד להכניס שם את החגורה שהיא לא תפוסה.

בתמונה השניה זה איפה שהוו של החגורה נתפס, אין לי שם שום קליפס כדי לשחרר אותה.

מישהו יודע איך לעזאזל אמורים לשחרר שם את כל העסק ?

תודה לעוזרים.

20140715_181011.jpg

20140715_181018.jpg

פורסם

זה לא אמור להתשחרר, זו הנקודת עיגון התחתונה לשלדת המרכב. האבזם נמצא מעל הפתק הצהוב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רגע, תן לי להבין זה לא אמור להשתחרר כמו כל חגורה רגילה ?

אז למה יש את התא בגג שמיועד לשים שם את החגורה ?

וראיתי רכבים ששם זה כן משוחרר, אז איך שיחררו את זה ?

זה פשוט מציק לי בעין שזה תפוס.

פורסם

זו חגורת בטיחות עם שלוש נקודות עיגון, ככה היא בנוייה. ברכבים ישנים חגורת הבטיחות האמצעית הייתה בעלת שתי נקודות עיגון בלבד ואולי לזה אתה מתכוון. יחד עם זאת אולי יש לחצן שחרור חבוי, צריך לראות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תסתכל על האבזם, בד"כ יהיה שם סימן של מנעול או מפתח ומקום להכניס את המפתח של הרכב בשביל לשחרר את נקודת העגינה ולגלול אותה בגג.

פורסם
תסתכל על האבזם, בד"כ יהיה שם סימן של מנעול או מפתח ומקום להכניס את המפתח של הרכב בשביל לשחרר את נקודת העגינה ולגלול אותה בגג.

תותח !!

הלכתי לאוטו וחיפשתי מסביב לאבזם ראיתי מין כפתור קטן לבן כזה לחצתי עליו באמצעות המפתח וזה שחרר את הוו.

אפילו במוסך מורשה "האחים קצב" לא ידעו איך לשחרר את זה ואמרו לי "ככה זה, אי אפשר לשחרר"

ואמרתי שלא יכול להיות כי לא סתם עשו תא במיוחד לחגורה בגג.

• תוכן חדש...