Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי רכב מסוג יונדאי אקסנט שנת 97 ידני , בזמן האחרון ישנה תופעה שבמהלך נסיעה המנוע פשוט נכבה לי , המקרה קרה לי לפני חודש בערך ולפני כמה ימים שוב, במהלך נסיעה שגרתית בפניה במהירות 25-30 קמש (לא בהחלפת הילוך, וללא לחיצה על הקלאצ') הרכב פתאום נכבה (אגב זה לא קרה בגלל תחילת נסיעה ומנוע קר זה קרה אחרי עשר דק של נסיעה וגם זה לא קרה בגלל כמות הדלק במיכל כי לרוב אני לא נוסע על מיכל ריק ) תודה מראש מור

פורסם

אין סימפטומים מוקדמים, לא קורה עם מזגן אני לא אוהב להדליק מזגן, מניע מיד לאחר מכן, הדבר היחיד שזה קרה לי פעמיים בזמן פנייה (סיבוב ההגה) אני לא יודע אם זה קשור כל כך, הרכב שנת 97 עם 160000 קמ מתחוזק ברמה טובה. מה המחיר של חיישן קראנק חדש וכמה זה עם עבודה ?

×
×
  • תוכן חדש...