Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מדויק.

זו הסיבה שיש לך רמקולים בגדלים שונים, או אלמנטים בגדלים שונים בתוך אותו רמקול.

בנוסף, משקל מצביע על חומרים.

ויציבות ועמידות ומונע רעידות בבאס חזק.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמרו לי שברמקולים גודל לא קובע. לא יודע אם זה נכון במקרה הזה.

לא רק שגודל קובע, אלא שאיכות הקופסא חשוב לא פחות מהדרייברים, וקופסא איכותית עולה הרבה יותר כסף מהדרייברים.

גם גודל הדרייברים קובע. מאוד.

לדוגמא, יש לי רמקולים שעלו בארץ בזמנו כ-20 אלף ש"ח.

דרייברים חדשים לרמקולים הללו עולים כ-3 אלף ש"ח, ומדובר בדרייברים לא גנרים שניתן להשיג רק מהחברה.

מצד שני, אין מה לדבר על איכות בנייה במחירים הללו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אמרתי שאני אחזור לכאן לעדכן לאחר שהרכבתי ושמעתי בהם -

הרמקולים מדהימים, ביחס למחיר ולאיכות, הגודל והסאונד שדולף מהם פשוט מעולה, הרבה זמן אני מודה שלא שמעתי מערכות מחשב כאלו.

זה גם נשמע הרבה יותר טוב מכל מערכת קולנוע ביתית ששמעתי שהציעו לי במחירים של 1200-1500 ש"ח. הסאונד שלהם פשוט מדוייק וחלק להפליא.

הבאס מעט רך, אבל עושה את שלו וכשצריך אותו - הוא שם.

חבר שלי , שעוסק במוזיקה ויוצר טראנס בעצמו - קצת היה בהלם כששמע אותם וכשאמרתי לו מה המחיר.

אני מאוד מאוד מרוצה, וכמובן תודה רבה לכם על העזרה כאן.

שאלה אחרונה בנושא - האם אפשרי לחבר להם מגבר, ובכלל כדאי? במידה ואני רוצה ווליום יותר ממה שקיים דרך רסיבר או כרטיס קול עם מגבר.

תודה!!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...