Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באחד המוסכים המומלצים בפורום. בקשתי שיחליפו לי נוזל קירור.

המוסכניק אמר לי שהוא עושה בדיקת נזילות ניקוי, בדיקת מאווררים והוספת נוזל קירור. במחיר מסוים.

לא נמצאו נזילות וכשנסעתי ברכב אחרי יומיים גילתי שלולית קלה של נוזל קירור מתחת לדוושות. ניקתי את הנוזל ועקבתי אחרי הנזילה שנעלמה מאז( כאילו הייתה בריחה חד פעמית , לפי מה שהבנתי רק חימום אמור לגרום לה לחזור)

מאז אין נזילות, אבל המיכל עייבוי מתרוקן לאט לאט מנוזל קירור.

יכול להיות שעדיין בורח לי משם נוזל?

והאם לפי דעתכם האחריות היא על המוסך.

מכיוון שבדיוק אחרי ״ הבדיקה״ הנזילה הופיעה.

תודה.

פורסם

סתם מתוך נסיון עבר שלי, אם נעשתה בדיקה בלחץ למערכת הקירור על מנת למצוא נזילות, יש סיכוי שהרדיאטור חימום פנימי (ליד הדוושות) התפוצץ. בכל מקרה, חכה לעצות המומחים.

פורסם

אין קשר בין המקרים,אלא כנראה מזל רע ולא יותר מכך.

אם אחרי החלפת נוזל קירור התחילה נזילה במה אשם המסך ?

חזור לאותו מוסך לטיפול בנזילה (אם היא מתוך הרכב כנראה שאכן רדיאטור החימום הפנימי הוא הבעיה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מעלה רק השערה (אולי בעלי מקצוע יוכלו לאמת או לשלול) - לא נראה לי שבדקו בלחץ את המערכת (סה"כ - לא היתה תלונה על נזילה).

אבל - אולי פתחו את החיבור לרדיאטור חימום ע"מ לנקז משם נוזל (ומכאן מקור השלולית שמצאת ברכבך). סה"כ - לא נזהרו אולי יותר מדיי.

שאל במוסך שביצע את העבודה, אם לצורך החלפת הנוזל (ושטיפת מע' קירור ?) פתחו אי אילו מחברים בדרך.

כ"כ - (אחדד את השאלות) - האם יש חוסר בנוזל קירור ? האם הוספת מאז נוזל והמפלס עדיין יורד ? האם עשו במוסך ניקוז אויר מהמערכת ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הוספתי נוזל. אבל אני תמיד במעקב אחר מצב הנוזלים ברכבים שאני נוהג בהם. אני לא יודע אם בוצע ניקוז אויר.

הוא אמר לי שההחלפה של הנוזל כוללת ניקוי , בדיקת לחץ לאיתור נזילות. ובדיקה אם המאווררים עובדים.

×
×
  • תוכן חדש...