Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה של טורים גבוהים מאוד ולא כל כך יציבים בניוטרל (מעל 4,000 סל"ד)...

המנוע אחרי אוברול ומותקן בו מפלג של רכב אחר מיצרן אחר לגמרי אבל הוא מתאים מבחינה פיזית. יכול ליהיות שהתזמון הצתה ביחס למיקום הברגים שתופסים אותו למנוע לא מתאים(אפשר להתגבר על זה עם קצת התאמות)..

השאלה שלי אם הצתה מוקדמת, אפילו מוקדמת מאוד או שיבוש כלשהו בהצתה יכול לגרום לטורים ליהיות כל כך גבוהים בסרק או שאין סיכוי שזה ההצתה ולחפש בכיוון של משיכת אוויר או בעיית קרבורטורים בלבד?

תודה מראש

פורסם

שלום רב !

קרוב לוודאי שבעייתך קשורה , לבעיית משיכת אוויר, ו/או בעיית קרבורטורים.

איזה זוג קרבורטורים מורכבים כעת הולי, וויבר או דלורטו, ואיזה דגם, תמונות באיכות טובה יוכלו לעזור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זאת התמונה הכי טובה שמצאתי...

בעיה בהצתה אני יכול לשלול חד משעית? ומה עוד יכול לגרום לטורים כל כך גבוהים?111.JPG

פורסם

הייתה לי פעם בעיה כזאת באלפא 164 בגלל חיישן טמפרטורה, גם סל"ד סרק היה גבוה מאוד לפעמים.

יש לרכב הזה OBD כלשהו? כדאי להתחבר ולקרוא חיישנים אם קיימים במודל שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שמתי לב שהמנוע הוסב לקרבורטורים :oops:

בריחת אויר לא קשה לבדוק על ידי התזה של ספריי קרבורטורים באיזור סעפת יניקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום רב !

אני חוזר על המשפט הנדוש, בפעם המי יודע כמה"תמונה שווה אלף מילים"!

בתמונה ניתן לראות צמד קרבורטורים מתוצרת דלורטו כמדומני.

יש מספר אפשריות לבעיית הטורים הגבוהים בסלד סרק:

הצירים יחד עם המצערות תקועים ואינם חוזרים למקומם, עם עזיבת הדוושה, בגלל כבל גז מתוח, מוטות(שטנגות) המחברים בין שני הקרבורטורים לא מכוונים,ועוד..

מה הוא סלד הסרק?

אין לשלול כלל אפשרות סבירה של מפלג לא מתאים, כוון הצתה לא נכון, חוטי הצתה לא תקינים, ומצתים לא מתאימים או לא מכוונים, שגורמים, לסלד לא יציב ב4000 סבובים לדקה.

יש לשלול תחילה כוון הצתה לא נכון(מוקדצת מדי או מאוחרת מדי, חוטי הצתה בעלי התנגדות גבוהה, ו/או מצתים לא נכונים, או כל שלושת הפרמטרים שציינתי, גם יחד.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

אני חוזר על המשפט הנדוש, בפעם המי יודע כמה"תמונה שווה אלף מילים"!

בתמונה ניתן לראות צמד קרבורטורים מתוצרת דלורטו כמדומני.

יש מספר אפשריות לבעיית הטורים הגבוהים בסלד סרק:

הצירים יחד עם המצערות תקועים ואינם חוזרים למקומם, עם עזיבת הדוושה, בגלל כבל גז מתוח, מוטות(שטנגות) המחברים בין שני הקרבורטורים לא מכוונים,ועוד..

מה הוא סלד הסרק?

אין לשלול כלל אפשרות סבירה של מפלג לא מתאים, כוון הצתה לא נכון, חוטי הצתה לא תקינים, ומצתים לא מתאימים או לא מכוונים, שגורמים, לסלד לא יציב ב4000 סבובים לדקה.

יש לשלול תחילה כוון הצתה לא נכון(מוקדצת מדי או מאוחרת מדי, חוטי הצתה בעלי התנגדות גבוהה, ו/או מצתים לא נכונים, או כל שלושת הפרמטרים שציינתי, גם יחד.

בברכה

צביקה

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב...

הבעיה היא לא שהסלד משחק כשהוא מגיע ל 4,000 אלא הוא קבוע על 4,000 בסרק ומטפס קצת אפילו בקפיצות לא אחידות...

פורסם

שלום רב!

לא שלא הבהרת זאת נכון, לא נסחת את המשפט נכון, ולכן התקשתי להבין אותך.

אתה ניסחת כך:

יש לי בעיה של טורים גבוהים מאוד ולא כל כך יציבים בניוטרל (מעל 4,000 סל"ד)...

ואני לעומת זאת הייתי מנסח זאת כך:

יש לי בעייה של סלד גבוה בסרק, המגיע ל4000 סל"ד, ובנוסף הסלד לא יציב בתחום זה.

ואני חוזר ומדגיש הקרבורטורים לא מורכבים בצורה נכונה, אין התאמה בין מוטות הקישור בין שני הקרבורטורים, או כבל גז מתוח, או מגבר טורים מפריע להורדת הסלד לתחום של בים 850 ל100 סל"ד בסרק וסלד יציב.

בדוק באם אין יניקת אוויר בין תושבת הקרבורטור לסעפת היניקה , או בין הקרבורטורים לתושבת מגומי בין הקרבורטורים, לסעפת היניקה.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...