Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת שרק לפני חודש התקנתי מתחילה לעשות בעיות ,ווליום בדרך כלל רק על 20 מתוך 40 ,שומע ברגוע ולא קורע אותם אך בכל זאת שמתי לב היום שרמקול שמאל שבדלת הנהג עובד כמה שניות ומפסיק (ואז שומעים רשרושי מתח כאלה) ואם אני נותן מכה בדלת הוא חוזר לפעול לכמה דק ושוב חוזרת הבעיה.

כיביתי את הרכב והלכתי לבגאז וניתקתי וחיברתי מחדש את כל ה RCA כרגע עובד תקין מה שלא ברור לי זה שנגיד והחיבורים היו לא מחוברים עד הסוף או זזו - למה כשנתתי מכה לדלת הוא חזר לעבוד ואז מפסיק ?

* הטוויטרים עבדו כל הזמן בשני הצדדים למרות שהרמקול לא עבד.

מערכת:

קומפוננט מורל טמפו מוגברים

סרווין ווגה 6/9 במה אחורית

מגבר רוקפורד R300.4

סאב דיימונד 12 תיבה פורטד

חיווט בוסטון.

האם ה"רשרושי זרם" שהיו ברמקול בזמן שלא פעל יגרמו לירידה בשמיעה החדה שהייתה עד עכשיו ? לנצל את האחריות ?

תודה.

פורסם

לא סביר שהרמקולים נפגעו מכך.

אני מהמר שהחיבור בין הרמקול לקרוס לא מוצלח - מגע רופף בחלק הזה גורם בדיוק לדבר הזה, וכשנתת מכה, כנראה החוט זז מעט והשתפר המגע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לפי תיאורך, אכן עושה רושם שמדובר בבעית חיבור או בצד הרמקול, או בקרוס (תלוי איפה הוא מותקן).

זו סוג של שאלת קיטבג. אתה חושב שהבעיה תסתדר מעצמה?

מאחר ועבר רק חודש מאז ההתקנה, חזור למתקין שביצע אותה ובקש ממנו לסדר את הענין.

פורסם
עדיף ללכת למתקין שיפתח את הדלת ויחזק או שאם כרגע שומעים כרגיל אז להמשיך ככה ?

אני לא חושב שמגע רופף עם הרמקול והרעשים שנלווים לכך מיטיבים עמו. החיבור לא טוב, צריך לתקן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...