Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני צריך את דעתכם.

אני רוצה לקנות את הרמקולים של PIONEER:

TS-A6990, 400 W, 5WAY. מה דעתכם ? מה המחיר המקסימלי שכדאי להשקיע ?

איך זה ישתלב עם הרדיו-דיסק שלי Premier DEH-760MP ?

ואיזה סאב (שוב של פיוניר) כדאי לקנות ? כי אני רוצה לסגור מערכת של פיוניר.

תודה מראש אנשים.

אורן.

פורסם

זה לא שיש הרבה אופציות לסאבים של פיוניר יש בסך הכל את ה304 וה305 שאני שמעתי את ה305 ובתיבה מתאימה לו לפי הדגרות יצרן ומגבר טוב ולדעתי ביחס מחיר ,כדאי

פורסם

למה דוקא פיוניר?? במחיר שלהם אתה יכול להביא 6X9 של MOREL או LITHNING AUDIO

בקשר לסאב? תשמע ותחליט לבד אני אישית לא אהבתי הוא ממש לא מדוייק אבל מבחינת הספק הוא חזק

מה התקציב שלך אולי נוכל לשדרג לך למערכת יותר טובה

פורסם

הנה הנתונים לגבי מה שיש לי:

1. רדיו-דיסק PREMIER DEH-760MP.

2. מגבר V12 (נו, החיקוי הזה של ALPINE, בצבע כסוף).

3. יש לי רמקולים מאחורה של PIONEER TS-A6995 שאותם אני רוצה להחליף.

4. מקדימה סתם רמקולים מאפנים של KENWOOD 180W.

התקציב הוא בערך 1000 שקל.

דרך אגב, האם המגבר הזה מספיק ? ואם כן, עבור מה (סאב ? רמקולים ?).

תודה.

פורסם

אבל הרמקולים האחוריים בני למעלה מ-3.5 שנים ואני מרגיש ושומע

שהם כבר סיימו את דרכם. ותסביר לי בבקשה מה ההבדל בין רמקולים

לבין סט-קומפוננט, ולמה שמים אותם מקדימה ולא מאחורה ?

פורסם

בתקציב שלך הייתי קונה קומפוננט של מורל פולס תלוי במידה שאתה צריך ועוד נשאר לך כסף לקנות סאב וופר

תקנה סאב וופר של פיוניר הדגם היותר חלש מ-305C כי המגבר שלך מבחינת הספק לא יינצל אותו כמו שצריך

את הרמקולים האחוריים הייתי משאיר וכמו שאמרתי תשקיע על קומפוננט

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=427

הקישור לקומפוננט של מורל

בקשר לסאב תחפש באתר ZAP יש שם הכל

פורסם

בתקציב שנתת אי אפשר לקנות גם רמקולים אחוריים,סט קדמי וסאב, קומפוננט זה סט שבא עם הטוויטר בניפרד מהרמקול ועם קרוס קטן שמפצל להם את התדרים שלכל אחד מהאלמטים מגיע רק התדרים שהוא אמור להשמיע

פורסם

כן מן הסתם.... חחח :-)

אבל תגיד, מבחינת השמיעה, מאיפה אני ארגיש יותר את הצליל,

קדימה או אחורה ? (כי אחרת, בשביל מה אני שם קומפוננט ?)

או להבדיל, אתה בעצם טוען שקומפוננט זה רק בשביל לסגור מעגל...

פורסם

אתה תרגיש את הצליל מקדימה, תחבר את הקומפוננטים למגבר ואת שתי היציאות שנשארים בגישור לסאב ואת החוריים לרדיודיסק, גם אם הם ישנים זה לא נורא אם הם עדיין נשמעים טוב

פורסם

תראה ניתן לשים אותם גם מאחורה אבל בשביל מה?? סתם לבזבז סט קומפוננט שבעצם לא יינוצל בגלל מיקום לא טוב ברכב הריי המיקום שלהם מקדימה יותר טוב בגלל שאנו רוצים שהבמה תיהיה מקדימה כי אנחנו יושבים קדימה ולא אחורה וגם מבחינת האקוסטיקה ברכב ופיזור הצלילים

בגלל זה אני אישית מעדיף לשים רק מידים מאחורה ולא רמקולים אם טוויטרים כי אין לזה טעם

יש פונקציה בפיוניר שלך שניתן לחתוך את הצלילים הגבוהים מהרמקולים האחוריים

פורסם

על ידי הפרדת הטוויטרים מהוופר, אנו יוצרים "גובה במה" , זה שיפור ניכר לפרונט שלך.

אך לגב שלך , אני בספק אם זה משמעותי.

דובר פה על ה304 של פיוניר, אני לא הצלחתי למצוא אותו, אני לא חושב שהוא אופציונלי,

לגבי ה305, מאוד לא מומלץ עם המגבר המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...