Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב :-D

אני מעוניינת לקנות רכב חדש (50-70K) לנסיעות בכבישים מהירים ובעיר עם חניה צפופה.

העדיפות לאוטומט, שיהיה חסכוני בדלק, נוח ואמין על הכביש ובתחזוקה.

רכב מיועד לזוג בלי ילדים. משמש בעיקר לנסיעות לעבודה.

על מה רציך לשים לב יותר ועל מה פחות? איזה דגמים הכי מתאימים?

תעזרו ותלמדו אותי איך לבחור רכב טוב העומד בדרישות.

תודה

או שאולי עדיף לשכור מליבינג פרטי??

עריכה אחרונה על ידי know-nothing
פורסם

אין רכב כמו שאת רוצה.

הרכב הכי זול שיש שיכול איכשהו להתאים לדרישות שלכם זה ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר, שעולות יותר מ-70 אלף ש"ח. תצטרכו להתפשר על רכב משומש או להגדיל את התקציב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכי קרובה לתקציב שיכולה להתאים היא היונדאי ה-i10 החדשה עם המנוע החזק יותר, אך היא עולה 78 אלף ש"ח. אולי אם יש לכם גישה ל"חבר" תוכלו למצוא אותה בכמה אלפים פחות.

בכל מקרה, לא היתי שולל על הסף אתהיונדאי עם המנוע החלש יותר - מניסיון עם רכב אחר בעל מנוע 1.0 ליטר, אין בעיה לשייט על 100-120 ברכבים הללו כשהיונדאי, לעומת הרכב שיש לנו, גם תהיה הרבה יותר שקטה ומעודנת

פורסם
האם אני הבנתי נכון מכל מיני מקומות שלרכבים מיני יש בעיה עם רוח צד?? הם פחות יציבים?

יש ויש.

יש רכבי מיני שרגישים יחסית לרוחות צד, כמו קיה פיקנטו או פיאט פנדה. יש רכבי מיני שפחות רגישים, כמו סיאט מיי או סקודה סיטיגו.

אבל באופן כללי, ההמלצה שלי למי שנוסע הרבה בבין עירוני היא לעלות חצי קטגוריה (לפחות) כלפי מעלה. לא רק בגלל הרגישות לרוחות הצד, אלא גם בגלל המנועים החזקים יותר שמרגישים קצת יותר בנוח על כבישים מהירים.

פורסם

אתה טועה. ניסאן מיקרה חסכונית מקיה פיקנטו, למרות שהמיקרה קצת יותר גדולה.

אבל אם הגעת להחלטה כל שנותר לי זה לאחל לך להתחדש ולהנות מהרכב.

פורסם

אם אתם זוג בלי ילדים ונוסעים בעיקר בסביבה עירונית אני גם חושב שמיני זה פתרון טוב. לא בטוח שהייתי ננעל על אופציה חדשה, תבדקו אם תוכלו למצוא טויוטה יאריס למשל, אפילו משנת 2007-2008 הן מצוינות!

• תוכן חדש...