Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תרגיל פנדה" או: למה כל כך קשה לקנות רדיו דיסק בארץ?

NINJMNKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

(למי שלא יודע מה זה "תרגיל פנדה" אני אחסוך לכם את החיפוש בגוגל; מדובר על מושג שהגיע מחנות המחשבים 'פנדה' שהיו מפרסמים מוצרים שאין להם בZAP ובאתר שלהם רק כדי לסגור הזמנות, בפועל היו יוצרים קשר אחרי יום~יומיים עם "בדיוק נגמר" ומציעים מוצר חלופי תמורת 10% יותר)

מפה לשם צץ הצורך ברדיו-דיסק חדש.

הדרישה פשוטה: BT מובנה ומותג פופולרי. לא מסובך, נכון?

סחבק ניגש לZAP ומסנן לפי "עם BT" לפי מחיר, תוצאה ראשונה Pioneer DEH-4550BT.

את "תרגיל פנדה" זיהיתי מבעוד מועד, שימו לב להפרשים של שקל-שניים בין שלושת החנויות הראשונות.

פתחתי הזמנות אצל שלושתן, ידעתי שבכל מקרה את ה4550 אני לא אקבל.

כמה מפליא - קיבלתי שיחות טלפון משלושת החנויות וכולם אומרים "אין במלאי, אבל יש דגם אחר ב₪649".

הם יודעים טוב מאוד שהלקוח כבר נואש בשלב הזה ויסכים לשלם עוד ₪35~ כדי לסגור סיפור, וככה היה.

חנות מעניינת נוספת שנתקלתי בה מתחרזת עם "רדיו חיפה", מקום גדול, ותיק עם מוניטין וכו'.

ניגשתי ושאלתי כמה יעלה כזה מכשיר, הציעו לי nippon ב₪690 או את הפיוניר ב"מעל אלף ₪".

באותו הרגע נראיתי ככה :shock:, שאלתי מה פשר העניין וקיבלתי שלל תשובות קיקיוניות שנעו בין "אני לא מוכר מכשיר בקופסה ביד, רק עם התקנה" ל-"לי יש שכירות, עובדים, חשמל, ארנונה, דלק, יאדה יאדה, איך אני אשלם הכל ואמכור מכשירים בזיל הזול?" באותו רגע פשוט הסתובבתי ועזבתי, כי הבנתי שאין עם מי לדבר.

כאילו מה, הבנאדם ציפה שאחרי הנאום הזה אני פשוט אתנדב לשלם לו 60% מעל ערך השוק מתוך רחמים?

בחיי שאם המכס לא היו דופקים אותי בפעמיים האחרונות שהזמנתי ציוד אודיו מחו"ל - גם הפעם הייתי עושה את זה.

הישראלאיכס האלה פשוט מוציאים כל חשק לקנות אצלם, פשוט אפס תודעת שירות ומחירים בשמיים.

בשורה התחתונה מדובר פה על הטעיה צרכנית, אפשר לקחת אותם לדין מול כל מני גופים כאלה ואחרים, אבל מי יטרח לעשות את זה בגלל ₪35?

וזוהי שיטת מצליח.

'סעמאק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיטח מצליח לרוב עובדת כמעט בכל תחום וזה מש מקומם.

בחיפה יש לפחות שני מתקנים מאד מוערכים שלא ישחקו איתך ככה ואין

להם שום בעיה למכור לך קופסא ולך תתקין לבד.

לגבי חו"ל, אתה יכול להזמין ולחסוך את הפערי תיווך שיש בארץ, ייצא לך טיפה יותר זול, לדעתי כשמדובר בציוד דיי זול עדיף כבר לקנות בארץ, רק לא מחניות כמו שתיארת ולא באינטרנט, לגשת לחנות.

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש ניסיון רע מאוד עם המקום שהוזכר, וגם לי הוא בכה פעם על מע"מ שיכרות משכורות ולא יודע מה.

אני זוכר שלפני תקופה המלצתי לך על מקום בחיפה ורכשת ממנו רמקולים והיית די מרוצה, לא בדקת אצלו?

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי גם אצל ליאור, וקניתי ממנו עוד פעם אחר כך, אבל הפעם לא היה לו כ"כ מה להציע.. 4550 מייבוא מקביל ב700, אחרים מוכרים את ה 4650 של עוזי, כולל משלוח, במחיר הזה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה לקלריון יש את הדגם 302 עם בלוטוס במחיר יותר הגיוני.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...