Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי סוזוקי אלטו חדשה, הרכב אחלה חוץ מהמערכת שמע, היא נשמעת כמו אוזניות סיניות בדולר וחצי (כאלה שקונים ב- DX).

חשבתי על קופמוננט של מורל: ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

ועל ה- HU הבא: Premier CD446USB

אמורה להיות בעיה עם ה- tempo morel באלטו? (זה "6.5).

את ה frame שמתאם ל- DIN 1 אני אזמין מ- ebay במקום לשלם עליו 300 שקל (זה מה שרוצים על החתיכת פלסטיק הזאת).

מה לגבי מתאם לצמה המקורית של הרדיו (אני לא מעוניין שיחתכו לי את הצמה המקורית), גם את זה כדאי להזמין באינטרנט או שאפשר לצפות שזה יהיה קיים (ולא יקר בהגזמה) אצל המתקין? (חיפשתי קצת בגוגל ואני לא בטוח אם מה שאני רואה בתמונות זה בדיוק מה שיתאים לדגם של האלטו שיש לי, לא פירקתי את הרדיו המקורי אז אין לי מושג איך זה בדיוק נראה).

שאלה נוספת, בהנחה שאני קונה הכל לבד (קומפוננט, HU, מתאם מסגרת ומתאם צמה), האם 450 שקל התקנה (זו הצעה אחת שקיבלתי) של כל העסק זה מחיר סביר (יש לזכור כי אין חיווט לדלתות הקדמיות ברכב הזה).

ונניח אני קונה הכל אצל המתקין (חוץ מה-frame adapter אולי), מהו טווח מחירים סביר לכל העסק (כולל התקנה)?

תודה רבה.

פורסם

צמת רדיו זה משהו שיש לצפות שיהיה למתקין "נורמלי". תשאל לפני ההתקנה על מנת שלא תהייה מופתע. המחיר לצמה אמור לנוע באזור 50 ש"ח לערך.

לגבי המחיר שקיבלת עוד לא נתקלתי בפורום הזה שמישהו כתב מחיר להתקנה ולא אמרו לו שזה יקר. בדוק מה אתה מקבל בהתקנה בתמורה למחיר.

האם זה כולל הגבהות עץ ולא פלסטיק של רמקול או בכלל בלי הגבהה? היכן ממקמים את הטוויטר ואיך? האם מכינים תושבת לטוויטר או סתם מדביקים? סוג חיווט . צורת עבודה, קיבוע קרוסים וכ"ו.

אמנם עבודה פשוטה אבל אפשר לעשותה במגוון דרכים שכמובן ישפיעו על התוצאה הסופית.

נ"ב הקומפוננט סבבה הרדיו ממש לא הייתי ממליץ. חפש מותג ואל תלך על מוצר סיני עלום שם.

• תוכן חדש...