Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב משנות ה60 עם מנוע 1100 מקורי.

המנוע כך נטען לי שופץ ואכן הוא מניע עם צו'ק אחרי פעמיים שלוש. אחרי שאני מחמם אותו חמש דקות הוא נוסע נפלא הבעיה היחידה ששמתי לב הוא כשאני עוזב את הגז הרכב כמובן ממשיך להתגלגל בהילוך שנסעתי(קורה בכל הילוך) ואני מתחיל לשמוע קול פיצוצים וכאילו המנוע "מפליץ", חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר. יש לציין שזה המנוע הפשוט ביותר שיש והיה מעולם- עם קרבורטור רגיל ומערכת הצתה עם מפלג 4 צל' וקירור מים (שומר טמפ' נפלא).

מי שמבין ומכיר את הבעיה שאני מתאר אודה מאוד לעוזרים.

פורסם

זה נקרא בק פיירים וזה אומר שהקרבורטור לא מקבל את התערובת הנכונה, ויש לבדוק אם נוסע עני או עשיר מדי.

שים לב לאוקטן שאתה מתדלק והאם צריך להוסיף לו תוספים, כמו אשלגן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שלום רב !

בעייתך קשורה קרוב לוודאי לקרבורטור לא מכוון ולהצתה מאוחרת.

ציין את סוג הרכב, ואת מקום מגורייך, ו/או צור קשר בפרטי, או בטלפון הרשום בחתימה, ואנסה לעזור לך לפתור את הבעייה, להקל על ההתנעה בבקרים, ולהמנע, מחימום המנוע למשך 5 דקות, זה לא רצוי מיותר, ולא נחוץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אוקיי אז הדגם הוא רנו קרוול משנת 1967 עם מנוע 1100. אני מנתניה. תודה לעוזרים ואם יש עוד הצעות אני אשמח לקבל.

אמרת קרבורטור ונתניה אמרת צביקה...הוא בהחלט יוכל לעזור לך בכך וזה יהיה שווה כל שקל, מניסיון!

פורסם

שלום רב !

הרכב נמצא ברשות בעליו, בקושי כשבוע ימים בלבד.

הקרבורטור, לא נראה לי מקורי.

אין לדעתי שעון סלד ברכב. האם הCO מכוון והאם ההצתה מכוונת, זאת אדע מחר, מתברר שהבחור מתגוורר מרחק של שני רחובות מהבית שלי.

לרכב אין כבל צוק, והבחור מזיז את מצערת הצוק בעזרת היד.

אני אבדוק ואדכן מחר.

בברכה

צביקה

פורסם

נפתרה הבעיה הוחלפו 4 פלאגים ובוצע תיזמון שסתומים מושלם כמו כן בוצע כיוון הצתה וכמה דברים נוספים.

נוסף לזאת אכן אחרי בדיקה מעמיקה נמצא שהקורבורטור אינו מקורי ויוחלף בעתיד למקורי שהוא דו תאי עם צו'ק אוטומטי וגדול יותר.

תודה לכל העוזרים

פורסם

צודק תעלה תמונה, ותציין מי כוון לך קרבורטור, כוון לך פלטינות, כוון הצתה, והפנה את תשומת לבך, שהקרבורטור(מסוג זניט), לא מקורי, קטן,ולא שייך לרכב, ולא ניתן להשתמש בצוק, מתא הנוסעים, כי המנוע מאחור.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...