Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הונדה סיוויק 2002,אוטומט. שמורה. 133K.

לפני כחודשיים - הלך הגיר. הלכתי למוסך והוא החליף לי (משומש)

(כעבור חודש - כשאני מתניע בבוקר לאחר לילה (קר?) הטורים מזייפים לי בקטנה (אני לוחץ גז - והטורים עולים בסדר ואז כשהוא מגיע ל3K אזי הוא "מקפץ" עוד קצת ומוריד ל2K בסדר. קרה למישהו?))

אתמול "הלך" לי אלטרנטור. השאלה שלי מה לעשות? האם שווה להשקיע באוטו,או ש"נפלתי" על אוטו דפוק עם רכיבים דפוקים ??

אנא תשובתכם,

יצחק

פורסם

אהלן,

לגבי קפיצת הטורים, אתה מתכוון להתחלת נסיעה עם מנוע קר? לדעתי זה תקין אם בהעברה הראשונית של ההילוכים יש קפיצה קטנה, נתקלתי בתופעה כזאת בלא מעט מכוניות (כמובן לא חדשות).

אני לא חושב שהרכב רע, פשוט ככל הנראה הוא לא תוחזק כראוי או שפשוט זה ביש מזל - אלטרנטור יכול להתקלקל בכל שלב בחיי הרכב.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...