Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרה אחותי היקרה מארה"ב, הביאה עימה קופסא של הפלא הזה.

התמכרתי, אני חייב עוד ! :-D

Swiss_Miss_Hot_Cocoa.jpg

האם אפשר לקנות כאלה בארץ? מוכרים את זה בכלל ברשתות הסופרים הגדולות?

עזרו לי להרגיש בן 6 שוב :)

תודה.

!AWDSOME

פורסם

אם מזמינים 3 אריזות ומעלה, המחיר יורד לסביבות 5 שקלים לשקית

http://www.ebay.com/itm/Swiss-Miss-Classics-Milk-Chocolate-Hot-Cocoa-Mix-7-3-oz-/400550517938?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d42abdcb2

http://www.ebay.com/itm/Swiss-Miss-Indulgent-Collection-Dark-Chocolate-Sensation-Cocoa-Mix-10-oz-/400550528566?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d42ac0636

אני מחכה ליום שיביאו גבינה לבנה עם שוקולד מילקה :wink:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה אבקה בשקית אטומה ומקורית, לא חושב שתהיה לך בעיה עם מוצר שכזה. אני זוכר שאנשים פה הזמינו ביפ ג'רקי ללא בעיות מיוחדות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מישהו מכם יודע האם האבקות האלה (בדגש על הטעמים שללא ג'לטין) כשרות כיום?

לא מצאתי מידע באינטרנט, אבל מהיכרות איתם בעבר, היה להם כשרות על חלק מהמוצרים (שלא כוללים ג'לטין), כוונתי לכשרות "U" או "K".

אם מישהו מכם ליד האריזה, אשמח אם ידווח באם ישנו סימון כזה (אות "K" או "U" מוקפת בעיגול) גם כיום.

תודה.

נ.ב. כבר הזמנתי בעבר מזון מאיביי, בעיקר תבלינים, מקלות וניל ואף מזון יבש (אבקות קפה וכדו'), ואף פעם לא עשו בעיות מבחינת המכס.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אם יש לך מכונת אספרסו מקציפה בבית בכלל ממליץ לך לקחת שוקו, או קר או אבקה, ולהקציף אותה.

זה לא יוצא מגעיל ומוקצף מדי?

כשהייתי מקציף אבקות חלבון בבלנדר זה היה יוצא מזעזע, מוקצף טו מאץ' ויותר בועות מנוזל.

יש לי גם מקציף של נספרסו הוא מצוין לחלב. אני לא יודע איך זה ישפיע על שוקו או קפה קר (נראה לי שיהיה סמיך מדי)

• תוכן חדש...