Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשעות, אטימות, טפשות, צרות עין, שחיתות, טמטום, גבהות לב, כסילות, איוולת, חלמאות, אדיוטיות, שטות, רוע, אכזריות, קשיות לב.

הנה פתאום יש לי אוצר מילים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

:mad2: :mad2: :mad2: עוד תירוץ להכניס כסף לעיריה הדפוקה הזאת.

צריך יום אחד לעשות מבצע, כל הנהגים בעלי הרכבים (והרוכבים בעלי רכבים בנוסף) יכנסו לת"א בזמן נתון מסוים ויגרמו לסגירה טוטאלית של העיר נקרא למבצע "עיר בלי דו"ג=עיר הפקוקה".

וכמובן שזה לא יקרה... הישראלים רגילים כבר, כאשר נותנים להם סטירה הם מגישים את הלחי השניה.

Finger's gonna kill me.

פורסם

תסלחו לי מאוד, אבל עם כל הכבוד לסגנון החיים שלם ולכלי שלכם - אין לכם שום זכות לחסום מדרכה של הולכי-רגל ולא משנה מהו גודלו של הדו"ג שלכם.

רכב שחונה על מדרכה הינו מטרד(!) והוא נגרר. ככה צריך להיות גם עם דו"ג. אתם לא צריכים לחוש קיפוח כלשהו. :nono:

פורסם
תסלחו לי מאוד, אבל עם כל הכבוד לסגנון החיים שלם ולכלי שלכם - אין לכם שום זכות לחסום מדרכה של הולכי-רגל ולא משנה מהו גודלו של הדו"ג שלכם.

רכב שחונה על מדרכה הינו מטרד(!) והוא נגרר. ככה צריך להיות גם עם דו"ג. אתם לא צריכים לחוש קיפוח כלשהו. :nono:

ומאיפה הסקת ש"אנחנו" חוסמים מדרכות?

Finger's gonna kill me.

פורסם

למשיב הקודם לפני שאתה מטיף לי סלק את המכונית שלך החונה על המדרכה וחוסמת אותה יותר ( זה שחניה זו היא "חוקית" לא הופכת אותה פחות מפריעה לתנועת הולכי רגל אלא יותר).

אני מניח ומקווה שמדובר על איזו טפשות מקומית של כמה פקחים, פנדהוס קון איניסיאטיבה ( לא לתרגום) אחרת העניין בגיץ ואין לי ספק שימצא עו"ד-רוכב שיעשה כך שם לעצמו ולמשרדו.

Lupo

פורסם

חייבים לעשות משהו , מתי נתארגן ביחד כמו בעולם הנאור וחוץ מלדבר על זה , כשמכאיבים לנו גם נכאיב בחזרה ? היום תל אביב מחר חיפה מחרתיים ירושליים. בדמיוני אני רואה ביום שישי הקרוב אלפי אופנועים נוסעים באיטיות מטרפת ברחובות תל אביב וחונים על המדרכה מול העירייה.

מי מרים את הכפפה ? פורום פול גז ? מועדון האופנועים?:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire:

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

נראה לי שפעולה תעודת ומשווקת היטב לעיתונות, בה 200 אופנועים בערך יחנו ברחוב אחד על הכבישים (כמו מכונית) באזור עיריית ת"א, (צריך כמובן להתייצב בשעות הבוקר המוקדמות ולעשות רונדלים על הרחובות כדי לעוט על כל חנייה שמתפנה) - זה, ואולי זה, מה שיעזור.

(אבל בלי הכנה מוקדמת של התקשורת, כלום לא ייצא מזה - רק עצבים של הנהגים האחרים עלינו)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כדאי להתעדכן כאן בתגובת הלל פרטוק:

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2419-14563,00.html

ולמען הסר ספק (ואם הדברים נכונים) אני בהחלט בעד קניסת דוגי"ם החוסמים בטימטום מעבר הולכי רגל, בד בבד עם ביטול חניית רכב (חוקית) על מדרכות.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
כדאי להתעדכן כאן בתגובת הלל פרטוק:

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2419-14563,00.html

ולמען הסר ספק (ואם הדברים נכונים) אני בהחלט בעד קניסת דוגי"ם החוסמים בטימטום מעבר הולכי רגל, בד בבד עם ביטול חניית רכב (חוקית) על מדרכות.

אז כל ההמולה היא בשביל להזהיר את אלו שחונים ומפריעים להולכי רגל (אני מקווה), אם כך אז בהחלט מוצדק.

Finger's gonna kill me.

פורסם
למשיב הקודם לפני שאתה מטיף לי סלק את המכונית שלך החונה על המדרכה וחוסמת אותה יותר ( זה שחניה זו היא "חוקית" לא הופכת אותה פחות מפריעה לתנועת הולכי רגל אלא יותר).

אתה מוזמן לבוא ולסלק אותה...

אבל יודע מה?

היא פשוט לא חונה שם!

בכל ההיסטוריה הקצרה שלי על ההגה ובכל ההרזומה של הורי על ההגה תמיד העדפנו לשלם עוד כמה שקלים לחניון וללכת עוד כמה מטרים מאשר לעלות על המדרכה שקרצה לנו.

אז לפני שאתה מדבר...תבדוק מול מי אתה מדבר, דמגוג! :mad2:

פורסם

לא התכוונתי כמובן למכונית הפרטית האישית שלך, אלא לכך שבדיעבד ניתן לראות( במבט לאחור) שאחד הצעדים רבי המשמעות ביותר לחיסול אורח החיים העירוני-ישראלי הוא ההחלטה (בשנות השבעים על ידי ראש העיר להט ) לאפשר חניה עם שני גלגלים על המדרכה בצפון הישן ובעיר ההיסטורית. לעומת זאת השימוש ברכב מנועי דו-גלגי דווקא תורם להמשך הקיום של אורח חיים זה ( על אף פעילות עקבית של השלטונות, הן במגמה לצמצם את היקף השטח שבו ניתן לקיים אותו והן במגמה לצמצם את השימוש ברכב דו-גלגלי).

עניין זה הוא חשוב מדי מכדי שנתווכח עליה ברמה הזאת, אבל הפורום המתאים לכך איננו פורום לענייני אופנועים.

הנושא הוא : מגמת החיסול של אורח החיים העירוני-ישראלי . אורח חיים זה מתאפיין בין השאר בכך, שאמצעי התעבורה העקרי שלו הוא התנועה ברגל.

Lupo

פורסם
אתה מוזמן לבוא ולסלק אותה...

אבל יודע מה?

היא פשוט לא חונה שם!

בכל ההיסטוריה הקצרה שלי על ההגה ובכל ההרזומה של הורי על ההגה תמיד העדפנו לשלם עוד כמה שקלים לחניון וללכת עוד כמה מטרים מאשר לעלות על המדרכה שקרצה לנו.

אז לפני שאתה מדבר...תבדוק מול מי אתה מדבר, דמגוג! :mad2:

למרות שזהו לא נושא הדיון, הרי שמתוך הכרותי עם הודעותייך בשאר הפורומים הנמצאים תחת כנפה של Cars Forum, אתה באמת בעל "היסטוריה קצרה" על ההגה. מאוד מאוד (מאוד!) קצרה אם כבר נכנסים לזה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בדיעבד ניתן לראות( במבט לאחור) שאחד הצעדים רבי המשמעות ביותר לחיסול אורח החיים העירוני-ישראלי הוא ההחלטה (בשנות השבעים על ידי ראש העיר להט ) לאפשר חניה עם שני גלגלים על המדרכה בצפון הישן ובעיר ההיסטורית.

הנושא הוא : מגמת החיסול של אורח החיים העירוני-ישראלי . אורח חיים זה מתאפיין בין השאר בכך, שאמצעי התעבורה העקרי שלו הוא התנועה ברגל.

Lupo

מסכים מחזק וסומך את ידי.

עצוב שהתרגלנו לכך.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

צודק.

אבל אתה יודע מה הבעיה?

שאין מקום אחר לחנות.

אם אני חונה על הכביש, אז יבוא מישהו ויתלונן שאני תופס לו חניה שלמה וזה לא בסדר.

אני בתור אדם בוגר, ואפילו מעט שקול, הייתי חונה בחניון כמו רכב.

חניונים של העבודה, ובמקומות שהייתי צריך להגיע.

יותר מפעם, הזיזו לי את האופנוע, ופעם אחרת בכלל פשוט חנו "עלי".

אז מה?

לא על המדרכה, ולא על כביש, לא בחניונים (שאגב חלקם אינם מאשרים בכלל כניסת רכב דו"ג), אז איפה אתה רוצה שנחנה?

על העץ?

אנחנו משלמים אגרה בדיוק כמוך, ודופקים אותנו בביטוח הרבה יותר ממך.

אנחנו משלמים טסט שנתי למדינה המזד**נת הזאת כל שנה, ונאלצים לעמוד ולהקשיב לחתיכת ח*רות הלבושים בכחול בכל יום ולכל השטויות שהם פולטים.

גם אנחנו צריכים להוכיח את חפותינו בפני שופט תעבורה שלא ממש שם עלינו זין, במקום שהמשטרה תצטרך להוכיח את העבירה.

אז מה אתה רוצה?

שקל?

בוטן?

מר וונדורה. לך דחוף קרח.

אני אופנוען ובעל כלי תחבורה.

אני רוכב על המדרכות כבר, חותך כיכרות, ושם פס גדול על החוק הדפוק במדינה שלנו, תודות לאנשים "טובים" כמוך שרק יודעים להתלונן במקום להציע פתרונות.

לא לחנות על המדרכה, לא לנסוע בשוליים, לא לחנות בחניה של אוטו, לא ולא ולא ולא.

השאלה היא מה כן.

בשולים אנחנו רוכבים כי פשוט דוחקים אותנו הצידה בפקקים.

כן, אתה מכיר את זה יופי.

המכונית פשוט נכנסת לנתיב ו"גונבת" כל פעם קצת עד שאתה פתאום בשוליים.

חונים בכביש, ואיזה נהג מפיל לך את האופנוע בגלל שלא היתה לו חניה או שמתעצבנים עליך כי אתה חונה על החניה.

על המדרכה זה מפריע לך ולאנשים אחרים.

יופי.

בו פשוט נתחבר לירדן, ונוציא את האופנועים מחוץ לחוק.

קח בחשבון שזה כולל גם הוצאת חופש הדיבור, קודי לבוש חריפים ושילטון מלוכה דיקטטורי (טוב בעצם האחרון זה די דומה).

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...