Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי על הP9, כשאני רכשתי את המכשיר לאודיוקונטרול לא היה מכשיר שהיה אפשר לשלוט בו מקדימה וגם עכשיו כשיש התצוגה לא ממש נוחה ויפה לטעמי. המכשיר הכי טוב שלהם עדיין פחות משוכלל מהאלפיין ועם העובדה שיש לי גם HU של אלפיין עשתה את הבחירה לקלה.

פורסם
זה קצת דבילי האמת... אבל בסדר גם לי היה התלהבות של מתחילים

היתיי לוקח HU P9 של פיוניר לדעתי 24BIT 8)

הגברה של GENESIS

סאב של GENESIS 30.01

וקומפוננט של GENESIS כמו של EYALR

:shock: :shock: ורמקולים אחוריים פיוניר 240 W :shock: :shock:

מעניין אותי איזה מערכת אייל ירשום (למרות שהוא לא יירד לרמה, ויראה לנו את מערכת החלומות שלו :-( )

לא מספיק דבילי שימנע ממך לכתוב אה? 8)

פורסם

אייל אתה לא יכול להגיד לא לHU של MACINTOSH או כל HU אחר בעל 24BIT לעומת הגרואטה שלך...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני יכול, זה שרשום על הרדיו דיסק 24BIT לא עושה אותו טוב יותר. שמעתי כבר קלריוניום ונקאמיצ'ים 24BIT, לא התרשמתי ממשהו מיוחד ככה שאני מדבר מניסיון. אם לדעתי היה שיפור הייתי רוכש.

• תוכן חדש...