Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חיפשתי משהו במחסן, ולפתע נתקלתי בברגי ג'אנט שכנראה זרקתי למחסן מזמן לאחר שנפטרתי מהג'אנט ברזל המקורי של הרכב.

נזכרתי שמזמן רציתי להחליף אצלי את הברגים הישנים והחלודים, אך ברגים חדשים ואיכותיים עולים כמה מאות ש"ח שאין לי כבר הרבה זמן.

הינה תמונה של הברגים הישנים והחלודים שלי:

jj540giknnkn.jpg

התפנה לי קצת זמן פנוי כי לא רוצים להעסיק אותי, והחלטתי לצבוע את הברגים שמצאתי בזהב.

לקחתי מסיר שומנים קר, סבון כלים ומים, ערבבתי היטב, וניקיתי כל אחד מהברגים עם ספוג ברזל, בשביל השומן העיקש.

ככה הם נראו לאחר הנקיון:

yzdmhmnzjtlj.jpg

מצאתי נייר שיוף בבית, אחד גס ואחד פחות, ושייפתי כל אחד מהברגים. זה דורש המון סבלנות.

לבסוף שייפתי את כולם וניקיתי שוב.

לאחר מכן הלכתי לחצר מתחת לבית, תקעתי מקלות באדמה והלבשתי עליהם את הברגים.

התזתי 2-3 שכבות של צבע פרימר בספריי ונתתי לו להתייבש.

להלן תמונה:

mjq2u2nma2yt.jpg

ביום למחרת צבעתי 2 שכבות של צבע זהב בספריי, ונתתי גם לו להתייבש.

ביום שאחרי, צבעתי עם מכחול כל אחד מהברגים ב-2 שכבות של לכה 8 נוזלית, בהפרשים של 24 שעות בין שכבה לשכבה.

ביום השלישי הרכבתי אותם.

חשוב לציין שהוצאת הברגים החלודים הייתה משימה קשה ומייגעת, הם היו חלודים ורק כמויות של WD40 הצילו את המצב.

קפצתי על המפתח ברגים כמו מטורף והוא התעקם.

ניצלתי את ההזדמנות כדי לנקות את בתי הכנפיים, הקוילאוברים ושאר החלקים באזור:

t1dzoewu4yyn.jpg

לבסוף סיימתי להרכיב את הברגים החדשים, חשוב לציין שתוך כדי ההברגה, בזכות הלכה, דבר לא התקלף, והגימור נשאר מבריק ונאה.

להלן תמונות של התוצאה הסופית (הג'אנט מטונף מנתזי WD):

mxlntma4jyf2.jpg

ואחת אחרי ניקוי הג'אנט:

jonx22ydi2ze.jpg

מאוד נהנתי מהתהליך, ממליץ בחום.

Honda civic EJ6

פורסם

אהבתי את הפרוייקט, ובמיוחד את התמונה האחרונה :twisted:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממש יפה!

כל הכבוד על היוזמה , נשמע לי מייגע לשייף כל כף הרבה ברגים.

הרעיון של תקיעת הענפים גדול, אאמץ אותו לעצמי.

הג'אנט פשוט יושב בול על הרכב, מת על קאנט עמוק!

"יאללה בירי".

פורסם

נראה טוב, התמונה האחרונה יכולה לשמש כדוגמא בקורסי צילום לאיך מצלמים תמונה שהיא לא פחות ממושלמת.

כל הכבוד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אחלה פרוייקט,ממש אהבתי. מצטרף לשאר החברים במחמאות על התמונה האחרונה. (עשית blur ? )

עריכה: אחרי שמתסכלים בפעם השניה רואים את הBLUR :)

פורסם

תודה רבה על המחמאות.

עקב מצוקה כלכלית התמונות צולמו בנייד גלאקסי נוט, התמונה האחרונה עברה עריכה מאוד חפיפה ומהירה ולכן ניתן לראות עקבות עריכה.

Honda civic EJ6

פורסם

אכן הוא יושב יפה על הרכב, האופסט שלו פשוט "בול".

אתה לא מבין איזה סיפור זה לנקות אותו כל שבוע.

לא חושב שקיים ג'אנט יותר מחורבן לניקוי מזה בכל העולם.

Honda civic EJ6

פורסם

יפה מאוד, עבדתה קשה וביסוודיות, אני בטוח שאחרי הכל היה שווה את זה ויצאת עם הרגשת סיפוק.

ולגבי התמונה האחרונה לי זה עשה חשק לעשות צבע כללי לרכב שלי

למרות שבזמן האחרון אני רק רואה יותר ויותר שריטוט על הרכב, גם על חלק חדש שצבעתי לא מיזמן!

שריטות שניראות כאילו מישהו עושה את זה בכוונה, ככה שאין מצב לצבע כללי, אנשים חרא, חלום שלי זה חניה פרטית בבית.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...