Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי בפנדה גם בשנה הראשונה ירד המפלס,בשנה שניה כבר נהיה יציב.

אצלך זה בשנה הראשונה , אצלי זה קרה בשבועיים וחצי הראשונים . רציתי לדעת מה קורה עם רכבים דומים {גם סיטיגו} בעלי מיכל

נוזל קירור קטן מאוד כמו אצלי , אך לצערי הם לא נמצאים בפורום . אני אחד שאכפת לו מהרכב , לא אחכה עד שהמנורה תדלק.

ברכב הזה אין שעון חום מנוע . יש מנורה אחת משותפת לחום מנוע ולמפלס {אותה מנורה} . אמשיך לנסוע ,לעקוב ,וגם לעדכן .

אם זה יחזור על עצמו אשאיר את הרכב במוסך עד שיעלו על הנזילה , קטנה ככל שתהיה .

פורסם

ברכב הזה אין שעון חום מנוע . יש מנורה אחת משותפת לחום מנוע ולמפלס {אותה מנורה} . אמשיך לנסוע ,לעקוב ,וגם לעדכן .

אם זה יחזור על עצמו אשאיר את הרכב במוסך עד שיעלו על הנזילה , קטנה ככל שתהיה . - אני מבין שהחלטת שיש לך נזילה קטנה אם כך פני הדברים גש כבר מחר למוסך לשם בדיקת מערכת הקירור תחת לחץ.

בכול רכבי קונצרן VAG קיימת מנורה אחת אשר משותפת גם לחום מנוע ולמפלס נוזל הקירור. חוץ מהמנורה אתה תשמע גם צליל אזהרה ברגע שמפלס נוזל הקירור יירד מתחת למינימום.

איזה כייף לי :)

פורסם

בינתיים לא החלטתי שום דבר . כרגע , אחרי ההוספה אתמול המפלס עומד על חצי ס"ם מתחת לסימן ה-MAX עם מנוע קר בבוקר .

עוד לפני סוף החודש הזה יהיו לי כמה נסיעות ארוכות {-כ2000 ק"ם } . אבדוק לאחר מכן ואם ירד טיפה , אז לא נורא , אבל אם זה

יגיע שוב אל מתחת לקו ה-MIN {התחתון } אז יש בעיה כאן . קנינו את הרכב הזה בגלל שהוא חסכוני ,הוא ישמש אותנו בעיקר

לנסיעות בינעירוניות ארוכות , וגם האחריות היא ללא הגבלת ק"ם {או שנתיים , כלשונם}. אנחנו אוהבים מאוד את רכב הזה, ונוסעים

עליו דווקא רוב הזמן ,{טוב, גם על הפיאסטה מדי פעם }, וממש לא היינו רוצים שיהיו בו תקלות , כאלה קטנות ומעצבנות שקשה

לאתר אותם , כי אז יהיה צורך להיפרד ממנו וחבל .

פורסם

עצה בשבילך

תתיחס בבקשה למפלס הנוזל קירור רק כאשר המנוע בטפפרטורת עבודה ז"א בדוק מפלס בסיום הנסיעה

כל עוד המפלס יציב או מתייצב מעל או בדיוק במינימום זה תקין

פורסם

זה היה ככה , בדיוק , אבל כשהתקרר ירד אל מתחת ל-MIN . ובחוברת רשום במפורש : "בדיקת המפלס כשהמנוע קר " . לפני יומיים הוספתי וזה בסדר בינתיים . אבדוק שוב בעוד 2000 ק"ם . אני לא זוכר בדיוק כמה היה כשקיבלתי את הרכב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
עצה בשבילך

תתיחס בבקשה למפלס הנוזל קירור רק כאשר המנוע בטפפרטורת עבודה ז"א בדוק מפלס בסיום הנסיעה

כל עוד המפלס יציב או מתייצב מעל או בדיוק במינימום זה תקין

עדכון לאחר עוד 1000 ק"ם נוספים. מפלס נוזל הקירור מתחיל לשגע אותי. כשפתחתי את השרשור הנוזל היה בסמוך מאוד לעיגול הלבן שמקיף את המיכל, בטמפ" עבודה ולא כשקר. היום בדקתי שוב ולהפתעתי, המפלס במקום לרדת מעט או להשאר כמו שהיה,

עלה אפילו ביותר מס"ם וחצי למעלה!. אפילו כשהמנוע קר הוא נמצא מעל הרמה שהוא היה קודם. יש לציין שאני לא מדמיין ולא הוזה

ואף אחד לא הוסיף כלום. השמן נקי וחדש ולא חסר בו גרם! מאז לא פתחתי אף פעם את מיכל האיבוי ולכן אין אוויר שם.

יש למישהו רעיון מאיפה פתאום צצה הכמות הנוספת ? אם יש הסבר הגיוני כל שהוא אשמח לשמוע אותו. אינני מכיר את הרכבים של VAG ואינני יודע איך מע" הקרור מתפקדת שם. מצורפת תמונה.

IMG_0172.jpg

פורסם

מזג האוויר מאוד עוזר לשינוי שאתה רואה לדעתי, גם אצלי בג'יפ זה מתנהג באותה צורה למרות שהמיכל גדול פי שתיים לפחות ואין לו פקק אטום, בכל מקרא הכל תקין..

פורסם
עדכון לאחר עוד 1000 ק"ם נוספים. מפלס נוזל הקירור מתחיל לשגע אותי. כשפתחתי את השרשור הנוזל היה בסמוך מאוד לעיגול הלבן שמקיף את המיכל, בטמפ" עבודה ולא כשקר. היום בדקתי שוב ולהפתעתי, המפלס במקום לרדת מעט או להשאר כמו שהיה,

עלה אפילו ביותר מס"ם וחצי למעלה!. אפילו כשהמנוע קר הוא נמצא מעל הרמה שהוא היה קודם. יש לציין שאני לא מדמיין ולא הוזה

ואף אחד לא הוסיף כלום. השמן נקי וחדש ולא חסר בו גרם! מאז לא פתחתי אף פעם את מיכל האיבוי ולכן אין אוויר שם.

יש למישהו רעיון מאיפה פתאום צצה הכמות הנוספת ? אם יש הסבר הגיוני כל שהוא אשמח לשמוע אותו. אינני מכיר את הרכבים של VAG ואינני יודע איך מע" הקרור מתפקדת שם. מצורפת תמונה.

אם הוא מתייצב בנקודה כמו בתמונה זה תקין

פורסם

רק שלא יתברר בסוף שהבן אדם חונה את הרכב בשיפוע ולאחרונה הוא החליט להחנות ברוורס אז פתאום המפלס עלה

:-P

סתם לבדיקת שפיות.

תיקח בחשבון באמת שמזג האוויר בשבוע האחרון השתנה מחום לקור הרבה פעמים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שלא קראתי את כל ההודעות שלפניי, לא הייתה לי סבלנות.

לעיניינו, אתה טוען שחסר נוזל קירור ברכב חדש.

תשמע ממני, תפנים, ואל תכנס סתם לסרטים:

נוזל קירור ברכב המדובר תבדוק אך ורק בבוקר. אחרי המנוחה של הלילה.

גם אם וכאשר חסר.אל תמהר להוסיף. ברכב הזה בעיקר שהוא חדש זה מאוד אופייני ואני לא יודע למה..

בסוף תראה יהיה מצב שיהיה לך אובר.

בשנתונים הקודמים 12'-11' יש מחלה במשאבת מים. החל מ 30.000 ק"מ אז תעקוב.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...