Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון אינטרקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין בו אני גר יש אינטרקום. בדירה שלי האינטרקום הפסיק לעבוד לפני מספר חודשים. אצל שאר השכנים הכל עובד.

אני שומע שמצלצלים וגם יכול לפתוח את הדלת, אבל לא שומע וגם לא שומעים אותי.

היחידה הפנימית של חברת ELBEX. פתחתי אותה וגם את האפרכסת ונראה שכל החוטים במקום.

אם אני נושף למיקרופון אז אני שומע את הנשיפה ברמקול של האפרכסת.

את היחידה בחדר מדרגות לא פתחתי (וגם לא ממש מעוניין כדי לא לקלקל לשאר הדיירים :wink: ).

ראיתי שמוכרים יחידות פנימיות של אינטרקום בכ-150 שקלים, אבל לא רוצה לקנות סתם אם הבעיה היא לא ביחידה הפנימית.

איך אני מאתר איפה התקלה?

20130908_204011.jpg

20130908_204036.jpg

20130908_204043.jpg

20130908_231305.jpg

פורסם

אני מניח שמדובר (לפי התמונות) באינטרקטום אנלוגי ולכן אחת משתי אפשרויות:

2 חוטים ההתנתקו- חוט הרמקול וחוט המיקרופון (לכן אפשרות זו פחות סבירה).

תקלה ביחידה הפנימית שלך.

האם המגע שסוגר מעגל כשמרימים את השפופרת מתפקד? אם לא זה האשם. אם הוא בטוח תקין ואתה לא רואה תקלה אחרת החלף את השפופרת.

פורסם

עכשיו פתחתי את הפלסטיק שנלחץ כשמניחים את השפופרת במקום ומתחתיו יש שתי לשוניות מתכת. שתי הלשוניות לא נוגעות בשום דבר כשלחוצות או כשמשוחררות. ניסיתי לקצר בינן ולא קורה שום דבר. אני חושב שבדגם הזה הן לא ממלאות שום תפקיד. צירפתי תמונה חדשה.

באפרכסת עצמה יש כפתור שעליו לוחצים כשרוצים לשמוע ולדבר וגם אותו ניסיתי לקצר ולא עזר (רואים בתמונות הקודמות).

כנראה אין ברירה ומחר אקנה יחידה פנימית.

20130909_000151.jpg

• תוכן חדש...