Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי לכלוך על המנוע של שמן שהייתי מעוניין להסיר, עברתי היום טיפול וסידרתי את כל הנזילות שהיו לי.

אשמח עם תכוונו אותי ותמלצו לי על דרך הכי בטוחה לנקות את השמנים כדי לא לגרום נזק חלליה לאוטו

קיבלתי כמה המלצות לא לשטוף את המנוע במים זורמים כי בבלנו אמרו לי החשש לגרמת נזק משטיפה גדול יותר משאר המכוניות

אז כמובן לא כל כך בלי לקחת סיכון אז אם יש דרך לנקות שמנים בחי שטיפה אשמח לקבל אותן.

תודה מראש!

פורסם

הכי בטוח זה עם איזשהוא דגריזר מדולל לפי הוראות יצרן על סמרטוט (רצוי עם כפפות גומי על הידיים, הח*א הזה מסיר לך גם את השומנים מהעור, והעור מתחיל להתקלף) ולנגב בהרבה סבלנות מכלול-מכלול.

אח"כ לעבור עם סמרטוט לח עד להסרת שאריות הדגריזר, ולגרז בגריז סיליקון גומיות שנמרחו בדגריזר.

אם מצב הלכלוך לא מאד חמור אפשר להשתמש בדגריזר לאופניים (בכל חנות אופניים ישמחו למכור לך) שהוא הרבה פחות אגרסיבי מהדגריזרים התעשיתיים.

*שים לב שרשום על הדגריזר שהוא בטוח לפלסטיק וגומי ואינו גורם קורוזיה במתכות!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום לך, שלא תעיז לנקות את המנוע עם מסיר שומנים או חומצות כאלה ואחרות שלא רשום עליהם במפורש שהם מתאימות לכאלה דברים. אחי לקח את הרכב שלו למוסכניק "חכם" וזה התיז חומר לשטיפת מנועים (כביכול) שהוא מצא איפה שהוא במוסך. החומר הוריד את הציפוי, צבע האפור המקורי של המנוע והדרך משם לחלודה ולכיעור האזור היא קצרה מאוד.

ישנם חומרים יעודיים לכך. ישנם סבונים מיוחדים לכך או תרסיסים. אני אשלח לך הודעה בפרטי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...