Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מי יודע מה מבין בתחום הקונסולות, והפעם האחרונה שהייתה לי קונסולה זה היה בתחילת שנות ה-90.

יש את דגם ה-12GB ואת ה-500GB, שלפי חיפוש הראשון זה זיכרון פלאש והשני זה הארד דיסק רגיל, מה עדיף?

אני מתכנן בעיקרון יותר לשחק משחקים ופחות סרטים ומסביב, האם ה-12GB זה מספיק לשמירות וכו'?

שמתי עין גם על (כמובן) ההגאים והבקרים של Thrustmaster שמתויגים בתור Ferrari, איך הם?

כנראה זה סוג של חסך שהקונסולה האחרונה שהייתה לי אפילו לא הייתה מדור ה-PS, ואני צריך את עזרתכם.

הרעיון הוא לקנות מכשיר + 2 בקרים, משחקים בכיוון של Crash Bandicoot (אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות משחקים כאלו ל-PS3 בארץ אני גם אשמח לדעת, וגם ראיתי את המשחקים המקוריים של PSOne למכירה דרך סוני, איך זה עובד? המשחק נשמר על ה-HD? התשלום נוח?), Sonic, GTA, Tekken.

אלה המשחקים שאני מכיר ושיחקתי בהם בהזדמנויות שונות.

מאיפה כדאי לקנות את הקונסולה? מאיפה את המשחקים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתור אחד שגם לקראת קנייה, ממליץ לך לחכות עד אוקטובר כשיציגו את ה-PS 4,

המחירים של ה-3 ירדו בצורה משמעותית לדעתי.

בלי שום קשר, תוסיף לרשימת המשחקים שלך את הגרנד טוריזמו 5!

פורסם

לא לקנות דגם 12GB

רוב המשחקים עושים התקנה חלקית ואז זה מצמצם מקום.

יש חנות מקוונת של פלייסטיישן ישראלית. ניתן לקנות כרטיסים לטעינה בבאג.

או לשלם בכרטיס אשראי.

גראנד טוריזמו 6 בדרך. לא צריך 5.

רוב המשחקים הישנים יש אותם להורדה מהחנות.

חלק עם גרפיקה משופרת וחלק בלי

פורסם
בתור אחד שגם לקראת קנייה, ממליץ לך לחכות עד אוקטובר כשיציגו את ה-PS 4,

המחירים של ה-3 ירדו בצורה משמעותית לדעתי.

בלי שום קשר, תוסיף לרשימת המשחקים שלך את הגרנד טוריזמו 5!

בכמה כבר יכול לרדת ה-PS3 נניח גרסת 500GB? בעוד 100 או 200 שקל?

הרי המחיר שלו גם ככה די זול כבר היום, והמחיר של ה-12GB אני לא חושב שיכול לרדת עוד ממש.

GT6 אני אוסיף לרשימה שלי, ומה לגבי המשחק של ה-F1?

לא לקנות דגם 12GB

רוב המשחקים עושים התקנה חלקית ואז זה מצמצם מקום.

יש חנות מקוונת של פלייסטיישן ישראלית. ניתן לקנות כרטיסים לטעינה בבאג.

או לשלם בכרטיס אשראי.

גראנד טוריזמו 6 בדרך. לא צריך 5.

רוב המשחקים הישנים יש אותם להורדה מהחנות.

חלק עם גרפיקה משופרת וחלק בלי

קיבלתי, ירדתי מה-12GB, נלך על ה-500GB.

GT6 נכנס לרשימה, F1 גם (אלא אם כן תגידו שהוא לא שווה את זה).

הבנתי שלגרסאות ה-Super Slim יש בעיה להריץ משחקים ישנים, זה תופס גם לגבי משחקים שקונים דרך החנות המקוונת?

המשחקים המקוונים יורדים ונשמרים בהארדיסק של המכשיר נכון?

לקנות דרך כ"א או דרך באג נשמע ממש נוח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3x7r3m3, תרשה לי להרחיב (במקרה אני עובד בחנות משחקי מחשב :wink: )

בנוגע להבדל בין 12GB ל500GB:

ה12GB שווה ערך לXBOX 4GB, מכשיר שמגיע עם זיכרון פנימי קטן ויכולת הרחבה בעזרת הארד-דיסק.

אם השימוש שלך במכשיר הוא למשחק 2-3 נטו אז אתה יכול לרכוש את ה12GB בלי בעיה ובמקרה ותרצה בעתיד להגדיל את נפח האיכסון תוכל.

אם אתה מתכוון לחרוש את המכשיר במשחקים ואתה לא רוצה למחוק משחקים ישנים ולהוריד דמואים, ה500GB הוא מה שאתה צריך

PS3 בניגוד לקודמיו ובניגוד לXBOX מתקין חלק די גדול מהמשחק על המכשיר עצמו (כדי לאפשר משחקיות מהירה יותר ועם פחות טעינות)לדוגמא GT5 דורש מינימום 5GB פנויים.

ההפרש בין המכשיר גם לא גדול (בחנות שאני עובד ההפרש הוא בין 999 ל12GB ו1399 ל500GB)

בעיות תמיכה למשחקים ישנים בSuper Slim: שקר גס, כן יש להם בעיה עם חיבור HDMI טיפה רופף בגלל העיצוב של המכשיר (פשוט רגיש יותר למגע,זה לא שהוא יכול להיתנתק סתם או משהו בסיגנון)

רשת הPSN:

דבר נפלא :-P ובחינם (בניגוד לLIVE של XBOX)

נותן לך להוריד דמואים של המון משחקים (לפעמים אפילו משחק מלא לאיזה 24 שעות),ניתן אפילו לקנות משחקים שלמים וDLC (תוספות למשחק) בעזרת כרטיסי PSN (אני קונה את שלי מפה קישור)

בקשר להמתנה לPS4:

מיותר לדעתי, יש לך כבר עכשיו המון משחקים מעולים לPS3 שלא תוכל לשחק בהם בPS4 כי הוא לא יתמוך במשחקים של PS3 (חוץ ממה שיוציאו מחדש לPS4)

אני גם מתכוון לקנות PS4, אבל רק אחרי חצי שנה\שנה שהוא יצא. לפני זה לא הולכים להיות לו מספיק משחקים שיצדיקו קניה שלו.

Avi12345, השוואה קשה.

אני אישית מעדיף PS3 רק בגלל הערך המוסף (נגן blu-ray, סטרימר, תכונות רשת חינמיות,כמות גדולה יותר של משחקים בלעדים ועמידות כללית של המכשיר)

אנשים מעדיפים XBOX בגלל השלט (הוא באמת יותר נוח :oops: ), בגלל הקינקט (חיישן התנועה של XBOX) ובגלל יכולת הפריצה (לא תומך בנושא הזה בשום צורה וידוע שפריצות מקצרות את החיים של המכשיר).

אבל אם תרצה לשחק אונליין תצתרך לעשות מנוי LIVE, עניין הדמואים לא מפתוח כמו בPSN וקניית משחקים יותר בעייתי דרך החנות (אתה משלם עם "נקודות" שלא ברור מה הערך האמיתי שלהם)

נראה לי שזה הכל,

שאלות נוספות? אני פה :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ה12GB שווה ערך לXBOX 4GB, מכשיר שמגיע עם זיכרון פנימי קטן ויכולת הרחבה בעזרת הארד-דיסק.

אם השימוש שלך במכשיר הוא למשחק 2-3 נטו אז אתה יכול לרכוש את ה12GB בלי בעיה ובמקרה ותרצה בעתיד להגדיל את נפח האיכסון תוכל.

אם אתה מתכוון לחרוש את המכשיר במשחקים ואתה לא רוצה למחוק משחקים ישנים ולהוריד דמואים, ה500GB הוא מה שאתה צריך

PS3 בניגוד לקודמיו ובניגוד לXBOX מתקין חלק די גדול מהמשחק על המכשיר עצמו (כדי לאפשר משחקיות מהירה יותר ועם פחות טעינות)לדוגמא GT5 דורש מינימום 5GB פנויים.

גם לאקס בוקס יש אופציה להתקין את המשחק על הכונן קשיח , ואז להפעילו בעזרת הדיסק - משפר מהירות טעינה ופחות שימוש בעינית הדיסקים.

ההפרש בין המכשיר גם לא גדול (בחנות שאני עובד ההפרש הוא בין 999 ל12GB ו1399 ל500GB)

בעיות תמיכה למשחקים ישנים בSuper Slim: שקר גס, כן יש להם בעיה עם חיבור HDMI טיפה רופף בגלל העיצוב של המכשיר (פשוט רגיש יותר למגע,זה לא שהוא יכול להיתנתק סתם או משהו בסיגנון)

רשת הPSN:

נותן לך להוריד דמואים של המון משחקים (לפעמים אפילו משחק מלא לאיזה 24 שעות),ניתן אפילו לקנות משחקים שלמים וDLC (תוספות למשחק) בעזרת כרטיסי PSN (אני קונה את שלי מפה קישור)

לא בחינם , אבל רשת הLIVE מפותחת הרבה יותר מהPSN , עם מגוון שחקנים רחב יותר (בעיקר בCOD*

בקשר להמתנה לPS4:

מיותר לדעתי, יש לך כבר עכשיו המון משחקים מעולים לPS3 שלא תוכל לשחק בהם בPS4 כי הוא לא יתמוך במשחקים של PS3 (חוץ ממה שיוציאו מחדש לPS4)

אני גם מתכוון לקנות PS4, אבל רק אחרי חצי שנה\שנה שהוא יצא. לפני זה לא הולכים להיות לו מספיק משחקים שיצדיקו קניה שלו.

Avi12345, השוואה קשה.

אני אישית מעדיף PS3 רק בגלל הערך המוסף (נגן blu-ray, סטרימר, תכונות רשת חינמיות,כמות גדולה יותר של משחקים בלעדים ועמידות כללית של המכשיר)

הדבר היחיד שיש ללסוני ואין לבוקס הוא הנגן , והרשת החינמית , בקשר למשחקים אני לא יודע איך אתה קובע , בדקת בלעדיות? יש GT לסוני אבל יש פורצה לבוקס , בכל מקרה הערך המוסף הזה הוא ממש שולי והסטרימר הן בסוני והן בבוקס הוא לא הטופ של הטופ.

אנשים מעדיפים XBOX בגלל השלט (הוא באמת יותר נוח :oops: ), בגלל הקינקט (חיישן התנועה של XBOX) ובגלל יכולת הפריצה (לא תומך בנושא הזה בשום צורה וידוע שפריצות מקצרות את החיים של המכשיר).

אבל אם תרצה לשחק אונליין תצתרך לעשות מנוי LIVE, עניין הדמואים לא מפתוח כמו בPSN וקניית משחקים יותר בעייתי דרך החנות (אתה משלם עם "נקודות" שלא ברור מה הערך האמיתי שלהם)

נראה לי שזה הכל,

תגובותיי באדום , אם נתעסק לרגע במה שחשוב , (המשחקיות, ולא כונן בלו ריי שספק אם מישהו משתמש בו על בסיס קבוע) , לפני שאתה קונה באמת ממליץ לך לשחק אצל חברים , או בחנות , ולבדוק את הדבר החשוב ביותר שיש בקונסולה - השלט. לחברים שלי יש סוני (עוד לפני שהייתה לי קונסולה) ואף פעם לא התרגלתי לשלט שאני מוצא אותו דיי מגושם , באקס בוקס לעומת זאת אני מרגיש הכי נוח שיש. השלט זה הדבר הראשון ולדעתי הכי חשוב שיש לבדוק.

בכל מקרה הבנתי שאתה נעול על הפלייסטיישן , וחבל P:

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא בחינם , אבל רשת הLIVE מפותחת הרבה יותר מהPSN , עם מגוון שחקנים רחב יותר (בעיקר בCOD*

לא מסכים רק בגלל שאתה יכול ליצור כמה משתמשים שאתה רוצה ובעצם לעבור בין איזור לאיזור (מUS לEU לדוגמא)

הדבר היחיד שיש ללסוני ואין לבוקס הוא הנגן , והרשת החינמית , בקשר למשחקים אני לא יודע איך אתה קובע , בדקת בלעדיות? יש GT לסוני אבל יש פורצה לבוקס , בכל מקרה הערך המוסף הזה הוא ממש שולי והסטרימר הן בסוני והן בבוקס הוא לא הטופ של הטופ.

יש לאקס בוקס כמה הקבלות עם סוני, GT נגד פורזה. Killzone\Resistance נגד gears of war\HALO, יש לXBOX גם את פייבל אבל פה זה נגמר (לא מחשיב משחקי קינקט)

בסוני יש לך את god of war,uncharted,the last of us,littlebigplanet,ratchet and clank,sly cooper,Jak and Daxter ואני חושב ששכחתי עוד אחד או שתיים.

שלט זה היתרון היחיד של הXBOX וגם פה יש פיתרון, קנה שלט דמוי XBOX שעובד על הPS3 :-P

פורסם

רשת הPSN:

בקשר להמתנה לPS4:

Avi12345, השוואה קשה.

נראה לי שזה הכל,

תודה רבה על העזרה, איך אפשר להרחיב את ה-12GB? האם יש בכלל הבדל בין ה-12GB שאמור להיות מבוסס פלאש וה-500GB שמבוסס HDD? אם אין בכלל הבדל בביצועים עדיף לי לקחת מראש את ה-500GB.

אני לא הייתי רוצה להגביל את עצמי ל-2-3 משחקים, מראש אני מתכנן על יותר.

אם אין בעיות תאימות (למשחקי PSOne ו-PS2) אז זה מצוין מבחינתי.

משחקיות ברשת פחות מעניינת אותי.

אגב כן יש לי נסיון במשחקים עם PSOne, PS2, PS3 ועם XBOX הדור הראשון, יותר התחברתי לפלייסטיישנים.

ומה לגבי ההגאים והג'ויסטיקים של Thrustmaster - איך הם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם אין בעיות תאימות (למשחקי PSOne ו-PS2) אז זה מצוין מבחינתי.

אופס, לא הבנתי אותך נכון, חשבתי שאתה מתכוון לתמיכה במשחקי PS3 ישנים :oops:

PS3 לא תומך אחורנית למשחקי PS1וPS2 (היה את הדור הראשון של הPS3 שתמך חלקית בכמה ישנים)

מצטער על ההטעיה.

איך אפשר להרחיב את ה-12GB?

צריך לקנות תושבת והארד-דיסק 2.5 של מחשב נייד

האם יש בכלל הבדל בין ה-12GB שאמור להיות מבוסס פלאש וה-500GB שמבוסס HDD?

מבחינת תוכנה, לא

ההבדל היחיד בחומרה הוא שה500GB מגיע עם הארד-דיסק וה12GB לא

פורסם

אז המשחקים היחידים שנתמכים זה דרך PSN?

ההרחבה (אם אני מבצע בעצמי נניח) פוגמת באחריות?

והכוונה שלי בשאלה לגבי ההבדלים בין ה-12GB ל-500GB זה הבדלי ביצועים אם קיימים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...