Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק לא מזוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום רכשתי רפידות Remsa לקליאו B.

פתחתי את הקופסה על מנת לוודא התאמה - הרפידות אכן מוכרות וזהות לקודמות. אולם בחבילה יש חלק לא מזוהה ולא מוכר.

כבל חשמלי כלשהו, מזכיר כבל חיישן.

מהו?

מצורפת תמונה של רפידה+כבל.

31072013034.jpg

פורסם

יוני שלום רב !

הכבל אמור להיות ,כבל המחובר לרפידה ולתקע המחובר ללוח שעונים, ואמור להתריע כאשר הרפידה מגיעה לסוף דרכה, כדי להמנע מלהגיע לברזל.

לרוב הכבל אמור להיות , חלק בלתי נפרד מהרפידה.

המתן לתגובות נוספות בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה גם לי כמו צמה של החיישן ללוח שעונים.

הרכבים היותר ישנים (אם שלך כזה) לא היה מנורה אז לא מרכיבים אותם. שאני שמתי אצל רון רפידות חתכתי את החוטים שהיו מוברים לרפידה, כנראה זה לאותם רכבים לניתוק יותר קל.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בפונטו 96 HSD שהייתה לי, היה את הכבל הזה, וכן, הוא הדליק נורה בלוח שעונים.

תמונה שבגולף שלך זה לא עבד...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

עדכון -

ברכב שלי (מודל 2003) אין חיישן למצב רפידה. אבל בדגמים מאוחרים יותר (2005 ומעלה) הכניסו חיישן כנ"ל בלי לשנות את צורת הרפידה.

כנראה ש Remsa מעדיפים למכור רפידות עם כבל חיישן לכל הקליאו עם סוג רפידה כנ"ל, צריכים או לא.

• תוכן חדש...