Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הכותרת, ממש לפני כחצי שעה עצרה אותי ניידת של משטרת התנועה.

השוטר הפתיעה אותי - אתה, כן אתה, השתמשת בטלפון בזמן נהיגה.

דבר ראשון, לא דובים ולא יער, לא השתמשתי, אפילו לא החזקתי ביד את הפלאפון, אין לי מושג מאיפה השוטר החליט שכן.

לאחר שהרישיון לא היה עלי מסיבות כאלה ואחרות, ובגלל שהיינו קרובים לביתי, השוטר הסכים לנסוע עד לבית בשביל הרישיון.

ניסיתי להסביר לשוטר הנחמד שהדבר פשוט לא נכון, ואז הוא הפתיעה אותי יותר, לטענתו - הפלאפון היה אצלי ביד ימין, צמוד לאוזן.

בקשתי ממנו שיציין את זה בדו"ח, והוא אכן ציין -

"הנהג אוחז ביד ימין טלפון נייד ביד מורמת מול פניו בצמוד לפניו"

השאלה שלי, האם המשפט הזה יכול לעזור לי באיזה שהיא דרך? אם הצמדתי את הטלפון לפנים = דיברתי בו ?

האם יש בכלל קרקע לעניין?

פירוט שיחות אני יוציא בשמחה, אין לי כל שיחה שקרובה לשעה בה עצרו אותי.

אבל אני יודע שהדו"ח הוא על שימוש ולא על דיבור, מקווה שיש פה במה לתפוס וכאן אני צריך את עזרתכם, האם להמשיך הלאה ולהגיע למשפט?

* יש לי מצלמת DVR ברכב, לצערי היא מצלמת את הנסיעה קדימה, את יכול להעלות את הסרטון אבל לא בטוח שזה יעזור במשהו.

פורסם

כדי לזכות במשפט, עליך לעורר ספק אצל השופט בנוגע לאמינות השוטר. הוא טוען שאחזת את הטלפון ביד ימין? אין בעיה, מאיזה מרחק הוא ראה אותך? האם הוא עקב אחריך? לאורך איזה קטע? האם שמר על קשר עין רצוף מרגע שזיהה את ביצוע העבירה לכאורה ועד שהורה לך לעצור?

האם יתכן שהוא התבלבל בין שתי מכוניות דומות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השוטר עמד בסמטה בצד הדרך, עם הפנים לכיוון כיכר (הם עומדים שם קבוע כי התקינו שם לא מזמן שלט עצור).

נסעתי עם רנו קנגו ולא היה עוד רכב כזה באזורי, אותי הוא עצר לאחר כ200 מטר מהמקום שהוא עמד.

אין שום אפשרית בעולם שהוא שמר איתי על קשר עין מרגע שעברתי לידו עד לרגע העצירה.

פורסם

דבר ראשון תעלה צילום לכאן.

שאלה נוספת,יכול להיות שהחזקת במשהו בידך הימנית בזמן או לפני שנעצרת?

היכן קיבלת את הדוח?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אין שום אפשרית בעולם שהוא שמר איתי על קשר עין מרגע שעברתי לידו עד לרגע העצירה.

יפה, וזאת בדיוק הנקודה שעליה אתה צריך לשחק בביהמ"ש.

אם תעלה לכאן צילום של הדו"ח ותרשים של האיזור, יהיה אפשר לעזור לך יותר בקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

האם הדוח ניתן לך על שימוש בסלולר בזמן נהיגה סמל סעיף6577 או על משהו אחר?

אתה גם טוען שנאמר לך שהחזקת בצמוד לאוזן ימין,אך בדוח נרשם בצמוד לפיו,יש כאן סתירות,על כן אני חוזר על עצתי הקודמת,תעלה צילום.

לגבי פירוט השיחות וכו,הדוח ניתן על שימוש,מבחינת החוק אחיזה ביד היא שימוש,גם אם סתם אחזת בו.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

הדוח אכן ניתן על סעיף 6577.

דרך אגב, אני לא ראיתי את הניידת עד שנעצרתי, הייתי בטוח שהוא עמד כמו שכתבתי בכיכר עם התמרור החדש, לפי מה שכתוב בדו"ח הוא עמד ברחוב "מאה שישים" פרדס משותף, שהוא הרבה יותר רחוק ממה שחשבתי.

מאיפה שהוא עמד עד לעצירה יש מרחק של לפחות 300-350 מטר.

attachment.php?attachmentid=346319&stc=1&d=1373807220

הסרטון -

בדקה 03:06 אני עובר ליד הסמטה שבה הניידת נמצאת.

בדקה 03:34 עוצרים אותי בצד.

http://www.youtube.com/watch?v=4RIcQaTO6i4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תיקון להודעה הקודמת:

הדוח אכן ניתן על סעיף 6577.

דרך אגב, אני לא ראיתי את הניידת עד שנעצרתי, הייתי בטוח שהוא עמד כמו שכתבתי בכיכר עם התמרור החדש, לפי מה שכתוב בדו"ח הוא עמד ברחוב "מאה שישים" פרדס משותף, שהוא הרבה יותר רחוק ממה שחשבתי.

מאיפה שהוא עמד עד לעצירה יש מרחק של לפחות 300-350 מטר.

yqinwgomwxzw.jpg

הסרטון -

בדקה 00:19 אני עובר ליד הסמטה שבה הניידת נמצאת.

בדקה 00:48 עוצרים אותי בצד.

http://www.youtube.com/watch?v=u5vREu6bht4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צילום של הדוח -

3CL2w.jpg

פורסם

אם אני אנסה להבין את כל מה שכתוב בדו"ח במצבו הנוכחי, אני מחר על הבוקר כבר קובע סדרת טיפולים אצל הכירופרקט.

יש מצב שאתה מסובב אותו 90 מעלות ימינה?

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין את הכתב ולקרוא את הכל.כפי שציין אלעד קשה מאד לקרוא.

שני דברים:א.השוטר רשם בפרוש שנשמר קשר עין רצוף ושהוא נסע אחריך.

ב.הם היו שניים והשותף שלו רשום בתור עד,כך שסביר מאד להניח שהוא צרף" מזכר נלווה לדוח",בו הוא מתאר מראות עיניו את ביצוע העבירה.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם הסירטון שלך לא ערוך ובדו"ח כתוב שדיברת בטלפון ... כל אדם נורמלי היה מחליש את הרדיו. אבל אם הוא יגיד שהתעסקת בנייד זה כבר יהיה קצת יותר קשה . עברת את הרחוב מהר מאוד ואין יכולת לשוטר לראות כל כך מהר במה באמת התעסקת וגם בדיוק בצומת ההיא הנסיעה שלך היית נכונה לא סטית מהכביש ז"א לא היית לך אפשרות להתעסק בנייד כי היו עקומות לפניך סטיה ימינה ושמאלה בצומת. אמממ לדעתי אם לא השתמשת לך למשפט .

פורסם

מה הבעיה להוציא פירוט שיחות?!

עריכה:

ממש הגיוני,החזקתה טלפון ליד האוזן לא בשביל לדבר בו.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...