Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר למאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מאזדה 2 בת 5 שנים ואני עדיין נוסע עם המצבר המקורי.

מחפש מקום אמין באזור ראשון לציון שבו יבדקו לי אותו ויגידו *בערך* אם אפשר לסחוב איתו או אם הוא ימות בכל רגע.

כרגע מניע ללא בעיות.

איזה מצבר מומלץ לקנות? והאם מצבר צריך טיפול כגון הוספת מים וכו'? (עשיתי את זה למצבר הנוכחי פעם אחת)

עריכה : עשיתי את ההוספת מים בהמלצה של חבר, השאלה אם זה נדרש בכל המצברם.

פורסם

אהלן,

במיוחד בשבילך, אני עם מאזדה 2 שנת 2008, לפני חמישה חודשים (איך הזמן עובר מהר) החלפתי מצבר אחרי שעשיתי הרבה בירורים וקראתי הלכתי על מצבר של וארטה מדגם POWERUP, רכשתי אותו מ"איציק מצברים" שתמורת סכום לא גבוה יחליף אצלך בבית. תוכל לקרוא כאן יותר.

פורסם

למה אתה ממהר להחליף מצבר תקין באמצע הקיץ? גם אני נוסע עם רכב שנת 2008 עם מצבר מקורי. תן לו שימות לבד, אם אתה מתעקש לעשות בדיקה למצבר תבצע אותה באוקטובר, בתחילת החורף, לא עכשיו.

בהצלחה.

פורסם

מסכים עם STIO, אם המצבר עובד אין מה להתעסק איתו. תקשיב בהנעות האם יש לו כח, ברגע שהוא יהיה חלש או יראה סימני מצוקה תחליף.

פורסם

למנוע מצב שהוא מת לי באמצע שום מקום בלילה ואני תקוע מחפש משהו עם כבלים שיניע אותי..

למה לבדוק אותו בחורף ולא עכשיו? איך הטמפרטורה משפיעה?

פורסם

ועוד שאלה למי שהמליץ על איציק,

המחירים שם זה למצברים חדשים או מחודשים? פשוט נשמע לי קצת חשוד המחירים הנמוכים..

פורסם

עד כמה שידוע לי אלו מצברים חדשים, אנשים רבים המליצו עליהם כאן בפורום. שים לב רק לתאריך הייצור של המצבר, זה מוטבע עליו.

• תוכן חדש...