Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע והגיר שונים לגמרי.

בין 97 ל 98 זה תלוי אם ה97 זה תחילת 97 או סוף 97(לאחר מתיחת הפנים או לפני).

אם זה סוף 97 ועד סוף 98 המנוע והגיר זהים.

אם זה תחילת 97 מול סוף 97 אז המנוע זהה הגיר שונה מעט אין כבל קיק דאון. בקיצור סוף97 עד סוף 98 הכל זהה.

הקוד מנוע של לאנטיס בארץ בין 95 ל 98 הוא BP נפח 1840סמ"ק הכל זהה למעט שינויים קלים בצמות ומחשב.

לעומת זאת רק הגיר שונה מעט בין תחילת 97 לסוף 97.

כדי להבדיל בין תחילת 97 לסוף 97 לפי הפנסים מקדימה, אם יש מאותתים ליד הפנים הראשיים בולטים אז מדובר בסוף 97, אם אין מאותתים ליד הפנים הראשיים בולטים החוצה אז זה תחילת97.

בין 96 ל תחילת 97 אין שינויים בכלל.

מתחילת 99 עד סוף 04 בנפח 1840 הקוד הוא FP(דגם מנוע שונה מלאנטיס95-98 )

יקיר.

פורסם

אני מתכוון מבחינת כח והספק של מנוע?

אני לא הולך להתקין מנוע של 97 בשנת 2000 מעניין אותי לדעת הבנתי כבר שלא אותו מנועים מבחינת מכלולים והתאמה מה לגבי כח?

האם הצורה החדשה של הלאנטיס 99 עד 2003 שגם הייתה מתיחת פנים 1840 יותר חסכונית לאומת הדגמים הישנים 97/98

? ואיזה דגם זריז יותר?

*אם כן מה הצריכת דלק בצורה החדשה שנת 99/2000

*אמרו לי שנפח 1840 יותר חסכוני מנפח 1600 האם זה נכון או שרק מחוץ לעיר הוא יהיה חסכוני יותר ואילו בעיר יאכל יותר.

תודה רבה.

פורסם

על הנייר אותו הספק מנוע.

הלאנטיסים הישנים (95-98 ) עם מכלולים הרבה יותר אמינים, והרכב מרגיש חזק יותר.

ה1.8 חסוכוני יותר מה 1.6 מחוץ לעיר.

בתוך העיר כמעט ואין הבדל, משמעותי.

שניהם בכל זאת לא מדובר ברכב חסכוני בדלק, אך האמינות שלו גבוהה ביותר.

• תוכן חדש...