Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קרוז 1.4 טורבו ברמת גימור הגבוהה מוצעת ב 113,000 , נראה לכם כדאי ?

האם זה משנה עם אני קונה את הרכב מיבואן עם 0 ק"מ או מחברת ליסינג עם 0 ק"מ ? יש עדיפות ?

פורסם

כן, כדאי. ב-113 אלף ש"ח וברמת האבזור הגבוהה מדובר באחלה דיל. רק זהירות עם צריכת הדלק, המנועים האלו מאוד לא חסכוניים אם "לוחצים" על הגז.

עדיף לרכוש מיבואן ולא מחברת הליסינג. כשאתה רוכש מחברת ליסינג יהיה כתוב לך ברישיון שהרכב מליסינג, כשאתה רוכש מיבואן לא יהיה כתוב כלום (יבואן = חברה פרטית = אין רישום ברישיון).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף לרכוש מיבואן ולא מחברת הליסינג. כשאתה רוכש מחברת ליסינג יהיה כתוב לך ברישיון שהרכב מליסינג, כשאתה רוכש מיבואן לא יהיה כתוב כלום (יבואן = חברה פרטית = אין רישום ברישיון).

החל מה-2 ביוני זה כבר לא נכון. חברות הליסינג יכולות למכור רכב חדש אשר נרשם בדיוק כנעשה בעת רכישה מהיבואן.

nrg co il/online/16/ART2/435/692.html

שגיא

פורסם

UMI נוהגים לרשום רכב ליסינג 0 ק"מ כרכב חברה (איו רישום ליסינג ברישיון) כל הקרוז 1.4 כבר נמצאות יותר משנה בארץ אז לא ניתן לקבל אותן כיד ראשונה. מעבר לכך ההנחות לרכב יד 0 תהיינה הרבה יותר נמוכות מהנחה לרכב יד 1.

לדעתי זה לא ממש משנה - אישית הייתי קונה מהיבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
החל מה-2 ביוני זה כבר לא נכון. חברות הליסינג יכולות למכור רכב חדש אשר נרשם בדיוק כנעשה בעת רכישה מהיבואן.

nrg co il/online/16/ART2/435/692.html

הדגש הוא על יכולות.

יכולות, אבל לא עושות את זה כמעט בפועל.

מבין כל מבצעי ה-0 קילומטרים שזמינים היום בחברות הליסינג, אני ראיתי רק שלושה או ארבעה מבצעים בהם הרכב נרשם כיד ראשונה על שם הרוכש. וגם אז, מדובר בדרך כלל במבצעים שנסגרים בין היבואן לחברת הליסינג הביתית שלו (נניח, שלמה סיקסט ואופל או ליס4יו וניסאן).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלכתי ראיתי , לא התרשמתי , נראית פחות טוב מהדגמים החדשים , יש אומנם ריפודי עור אבל פה זה כמעט נגמר חיצונית ,

מערכת הקול לא משוכללת , ואין SUN ROOF למרות שמדובר בגרסה המפוארת.

לא התלהבתי בכלל.

פורסם
הדגש הוא על יכולות.

יכולות, אבל לא עושות את זה כמעט בפועל.

מבין כל מבצעי ה-0 קילומטרים שזמינים היום בחברות הליסינג, אני ראיתי רק שלושה או ארבעה מבצעים בהם הרכב נרשם כיד ראשונה על שם הרוכש. וגם אז, מדובר בדרך כלל במבצעים שנסגרים בין היבואן לחברת הליסינג הביתית שלו (נניח, שלמה סיקסט ואופל או ליס4יו וניסאן).

אכן, וחבל שכך..

פורסם

עדיף מהיבואן בגלל נושא האחריות.

בחברת ליסינג האחריות תהיה ל-3 שנים מיום עליית הרכב לכביש, ופה תלוי כמה זמן הוא אצלם.

מהיבואן, אני יודע ש UMI נותנים 3 שנים מיום הרכישה, גם אם זה רכב שיושב אצלם שנה והוא רשום על שם אחד העובדים.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...