Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חמי קנה 2 מזדות 2010

1 מזדה 3

1 מזדה2

היום האוטו היה בבדיקה במוסך וצריך להחליף במזגה 2 מסרק הגה

2 המכוניות עוד באחריות החברה,

אני ניכנס השבוע לחברה להחליף מסרק הגה

השאלה היא האם אני יכול לבקש בחברה לבדוק את האוטו עד רמת הבורג, ליפני שיגמר האחריות?

יש למישהו המלצה למוסך מזדה באיזור המרכז שכדאי לכנס שם

תודה

פורסם

אהלן,

לגבי המאזדה 2, גם אני עם מאזדה 2 שנת ,2008 בתקופת האחריות הייתי צריך להחליף מסרק הגה, החלפתי אותו במוסך המורשה. סתם כדי לסבר את האוזן, במוסך אמרו לי שהחלפה של מסרק הגה לא בתקופת האחריות תעלה כ 6000 ש"ח.

לגבי שאלך השניה, אתה תמיד יכול לבקש שיבדקו לך את הרכב עד רמת הבורג, אבל לדעתי אתה יכול לשכוח מזה שבעל המוסך יעשה זאת. אולי הוא יגיד לך שהוא עשה אבל הוא לא יעשה. אתה צריך לבוא עם בעיה ספציפית כדי שהמוסכניק יבדוק אותה.

אם כבר, כשאתה במוסך, תגיד שאתה שומע דפיקות מקדימה או כל דבר אחר ואתה מבקש שיבדקו את החלק הקדמי (מערכת הגה, בולמים וכו'). ימצאו בעיות, יתקנו, לא ימצאו, אין מה לתקן.

פורסם

אוקיי, תודה רבה,

המלצה למוסך של מזדה,

איך מיתנהל הסידור הזה, האוטו נירכש במיגרש, היום היתי במוסך ששלח אותי המוכר מהמיגרש,

האוטו כבר רשום עליי,

אני פשוט ניגש למוסך , מספר על הבעיה, וזהו?

ועוד משהו קטן, נזילות שמן, זה גם במיסגרת האחריות?

• תוכן חדש...