Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קיבלתי הצעת מחיר לרכב חדש מהיבואן , הרכב לא נמצא בישראל ויגיע רק עוד חודשיים בערך ,

אני יכול לשלם עכשיו את מחיר הרכב לפי מחירון היבואן , או לחקות למועד המסירה ולשלם את המחיר אז .

ואם המחיר ירד אני מרוויח ואם עלה אני מפסיד . [ העלייה והירידה במחיר בעיקר מבחינת מסים ומע"מ ]

פורסם

לדעתי עלייה. המיסוי הירוק עומד להשתנות, וההפחתה שהוא דיבר עליה התקבלה קצת בלגלוג אצל בכירי ענף הרכב בארץ.

כולי תקווה כי הם טועים והוא באמת יעשה לשוק הרכב את מה שכחלון עשה לשוק התקשורת, אבל משום מה אני בספק.

תחשוב על זה ככה - העלאת המיסוי הירוק תכניס כסף לקופת המדינה, הפחתת מחירי הרכבים תשאיר כסף אצל האזרח. מה נראה לך המדינה תעשה מהר יותר?

מה יקרה מהר יותר - העלאת מיסים, או הגברת התחרות בענף הרכב? העלאת מיסים תקרה מאוד מאוד מאוד מהר, לעומת התחרות שלא בטוח שבכלל תצליח...

כן אני יודע שלא הכל שחור ולבן, אבל אני כל כך בספק שהוא יצליח להוריד את מחירי הרכבים מבלי להוריד את המסים שלהם...

אם זה היה אוטו שלי, הייתי משלם עכשיו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

המע"מ הולך לעלות, המסוי ירוק הולך לרדת (תלוי איזה רכב קנית וכמה הוא מושפע מזה)

לא נראה לי שיהיה כאן שינוי אלא אם המדינה תוותר על ההכנסות ממיסים.

STI 2004

פורסם

לא קונה את ההצהרות של שר התחבורה. בטווח הקצר המחירים יעלו כפי שציינו המגיבים מעלי, עקב עליית המעמ ושינוי בתקנות המיסוי הירוק.

ד״א, באיזה רכב מדובר? יתכן שעד שיגיע לארץ יצאו דגמים מתחרים חדשים שאולי ישנו את דעתך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

שכחתם שהחל מחודש יוני חברות הליסינג יוכלו למכור רכבי יד0 ללא שום סעיף ליסינג?

כל הרכבים ה"פופולריים" הולכים לחטוף ירידה במחיר בעקבות זה, כנראה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למה נראה לך שזה ישנה משהו? היבואנים לא פראיירים וימנעו מלמכור רכבים בלי יד לליסינגים או לחילופין יקטינו ההנחה על רכבים כאלה. בקיצור פלסטר לקטיעה, לא ישנה לצרכן כלום.

פורסם

אם כבר היום הם מוכרים כאלה רכבים בהנחות מכובדות מאוד (לפעמים עד 20%) אז מה ימנע מהם לעשות את זה בעוד חודש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם כבר היום הם מוכרים כאלה רכבים בהנחות מכובדות מאוד (לפעמים עד 20%) אז מה ימנע מהם לעשות את זה בעוד חודש?

אם חברת הליסינג תמכור רכב יד 1 פרטי ב20% הנחה ממחירו, זה ישפיע על המחירון, שישפיע על שווי צי הרכב של חברת הליסינג,

ובעצם חברת הליסינג תחתוך לעצמה את הענף עליו היא יושבת.

STI 2004

פורסם
שכחתם שהחל מחודש יוני חברות הליסינג יוכלו למכור רכבי יד0 ללא שום סעיף ליסינג?

כל הרכבים ה"פופולריים" הולכים לחטוף ירידה במחיר בעקבות זה, כנראה.

לא כל כך מהר. הולך להיות מעניין, אבל בסופו של דבר חברות הליסינג לא ירצו להוריד את ערך הציים שלהן (בטח לא בחברות שהמינוף בהן הוא 80-90%) וחלק משמעותי מההכנסה שלהם זה ההפרש בין מחיר הרכישה למחיר המחירון.

היבואנים מצידם ימכרו לחבורת הליסינג בשני מחירונים, מחיר לליסינג ומכיר ליד0 (היבואן הוא זה שמספק את הרשיון לרכב ולכן הוא יודע מראש למה מיועד הרכב). כמובן שישנה שאלה מה יקרה כאשר חברה כמו אלבר למשל, שנכנסה חזק לתחום מכירת רכב יד2, תאמר לאחד היבואנים "רוצה למכור לי 1000 פוקוסים לליסינג? תביא לי עוד 100 עבור יד0 באותו המחיר".

המחיר האמיתי לצרכן (פחות או יותר) הוא המחיר של מבצעי חבר, הנחות של כ-5000-10000 שקל בממוצע למכונית משפחתית.

• תוכן חדש...