Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה ושבת שלום

ניסיתי להשתלט על מחשב של חבר כי הוא היה צריך עזרה (הוא גר בקריית עקרון ואני פה, במעלה אדומים). ניסינו כל דבר (כולל REMOTE DESKTOP) אבל הFW שלו חסמה הכל והוא לא ידע איך לפתוח.

הפתרון? AMMYY: תוכנה אדירה, שלא מצריכה שום הרשאה, לא צריכה לפתוח פורטים ולא כלום. היא PORTABLE מיסודה (לא עברה תהליך בשביל שהיא תהיה PORTABLE). מה שצריך זה שיהיה קליינט בכל מחשב, שאחד מוגדר כמפעיל והשני לקוח.

איך עושים? למפעיל יש את המזהה הייחודי שלו (לא משתנה מרגע הפעלת התוכנה על המחשב). הצד השני (שרוצים להשתלט עליו) פותח את הקליינט ונותן למפעיל את המזהה שלו. אוטומטית התוכנה יודעת לזהות מי מפעיל ומי לקוח (היא מזהה שהמשתלט הוא מפעיל והנשלט הוא לקוח).

כמה פשוט ככה קל. התוכנה חינמית!

קישור: http://www.ammyy.com

אדיר לא? :-D

שבת שלום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גם ל teamviewer יש גרסאת portable להורדה באתר החברה. זה חינמי כל עוד לא עשית שימוש מאסיבי בתוכנה, אז הם מסמנים אותך ככנראה לקוח עסקי.

פורסם

מסכים, אני עובד עם ammyy כבר למעלה משנה, מתחבר ללקוחות מרחוק, תוכנה מצויינת.

לא חשבתי אף פעם לפרסם את זה כי לא חשבתי שלא מכירים :)

פורסם

לא חייבים להתקין את teamviewer. אפשר סתם להריץ איזה קובץ ולהכניס partner ID.

בעזרת teamviewer אפשר לשלוט על המחשב גם דרך הטלפון בצורה יחסית נוחה. אולי זה קיים גם ב-AMMYY, לא מכיר את התוכנה.

פורסם

החלום שלי זה להשתלט על המחשב של פרנקוס, מעניינים אותי הדברים שאמצא שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

LOL אפשר לארגן את זה. באמת מעניין מה נמצא שם. :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מנסיון, נתקלתי במקרים בהם לא היה ניתן ליצור התחברות עם Ammyy וכן עם Teamviewer.

בכלל התכונות ב teamviewer עדיפות לטעמי (בעיקר מבחינת התצוגה והקיצורים). אך בהחלט אופציה קלה ונוחה לשימוש

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...