Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זכור לי פונטו אדומה בחניה של הטכני:wink:

כל מקרה אם תראה קוואליר טורקיז זה אני.

את הפונטו קניתי רק אחרי שהשתחררתי מהשירות בטכני.

אתה עדיין שם? שוחר או סגל?

האמת היא שיהיה לי קצת קשה לרדת מהלוקסוס של רדיו ודיבורית כיחידה אחת. שהרדיו משתתק לבד כשנכנסת שיחה וממשיך לנגן כשהיא נגמרת. אני מכור מאז הפלואנס.

GhostBuster, תודה על התנחומים, אני לא מחזיק ברכב אלה מהסיבה העיקרית שאני מפחד שהגנב יגיע אליה לפני :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את הפונטו קניתי רק אחרי שהשתחררתי מהשירות בטכני.

אתה עדיין שם? שוחר או סגל?

האמת היא שיהיה לי קצת קשה לרדת מהלוקסוס של רדיו ודיבורית כיחידה אחת. שהרדיו משתתק לבד כשנכנסת שיחה וממשיך לנגן כשהיא נגמרת. אני מכור מאז הפלואנס.

GhostBuster, תודה על התנחומים, אני לא מחזיק ברכב אלה מהסיבה העיקרית שאני מפחד שהגנב יגיע אליה לפני :lol:

עשיתי 1+1, אם היית שם מדריך, יש מצב היית מדריך שלי. (לפני 3 שנים ככה, אבל היה לך איזה (נקרא לזה תקופה טובה של גימלים 8))).

בקיצור הקוואליר באה כל בוקר לחניה של הטכני עוד מהטכני הישן, היא עוברת במשפחה:wink:

בעיקרון אני אתמול התחלתי יד' הנדסאי חשמל.

לגבי הדיבורית והרדיו, הבנתי, כל אחד ומה שהוא רגיל.

בעיקרון אני משאיר את הBT בפלאפון תמיד פועל ככה שמתחבר אוטומטית איך שמניעים את הרכב, ואני גם מנגן עם הפלאפון מוזיקה (כרגע עם משדר FM), ואז המוזיקה והשיחה מסונכנות טוב.

לגבי ביפר ואלת בייסבול זה בזבוז זמן וכסף.

הביפר לבד עולה כמו חצי מהפונטו (וגם חצי מהרכב שלי ככה שאני מת לשים אבל לא כלכלי).

ואלת בייסבול, אני מכיר מישהו שהלך שנה שלמה עם קיבוע לצוואר, על זה ששתי בנדודים באו לגנוב לו את האופניים והוא ניסה להרביץ להם.

פורסם

אחרי שעשיתי גם 1+1, גם לי נפל האסימון.

שיהיה בהצלחה בכיתה י"ד, אל תעשה לאלעד יותר מידי בלגן.

פורסם
האמת היא שאני מחפש כרגע רדיו משומש. אבל די חשוב לי שתהיה בו האופציה של הבלוטות'

לא משומש, "מחודש".

הדיבורית שלו שווה.

מבחינת שמע הוא די בסיסי. מאד מיושן- אמנם קורא MP3 , אבל אין אפילו יציאת USB.

אם אתה בקטע של רדיו+דיבורית הוא מספיק. אם אתה רוצה את המוסיקה שלך באוטו, תצטרך להשקיע יותר.

אל תתייחס לאופציית החיוג מהHU עצמו. זה רק אם עשית בניית ציפורניים ופרנץ' :lol:

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=Rhythm--Nblue&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

האמת היא שאני ממש לא בקטע של לצרוב דיסקים, וב LG שלי הייתי משתמש בכרטיס זיכרון, שהיה הנוח ביותר לדעתי לשימוש.

גם לפני שבעה חודשים בערך, כשחיפשתי לקנות ר"ד, משום מה החלטתי לא ללכת על הפארוט בסוף, למרות שמבחינתי היה מתמודד ראוי, לא זוכר מדוע בסוף לא רכשתי אותו.

בעניין החיוג מהר"ד, אפילו את המספר טלפון של חברה שלי מזה ארבע שנים איני זוכר בעל פה, אני לא יודע מה יש לעשות עם לוח המקשים הזה בימינו אנו.

פורסם
אחרי שעשיתי גם 1+1, גם לי נפל האסימון.

שיהיה בהצלחה בכיתה י"ד, אל תעשה לאלעד יותר מידי בלגן.

באלגן עשינו בתיכון, עכשיו זה נטו מתוך חיבור ועניין במקצוע, וכך גם הציונים והערכות.

לעניין, כרטיס זיכרון או דיסקים לא נוחים לדעתי, הכי נוח לחבר את הפלאפון, גם ככה לכל אחד היום יש איזה סמארטפון.

זה גם למה אני לא משדרג את הרדיו-טייפ בן 18 שיש לי באוטו, עשיתי קומבינה עם משדר FM, ועם קצת תחזוקה מינימאלית אני עובד איתו עם איכות מצויינת. (במידה והסוללות טובות אני משתלט על 97FM!, ביום יום אני על 89 וגם משפיע על רכבים שנוסעים לידי).

וגם איך שנכנסת שיחה, המוזיקה מתכבת, שזה נוח מאוד.

פורסם

יש עדכון למתעניינים:

היום הייתי אצל מנעולן, אמר לי שמנעול עם התאמה למפתח הקיים שלי יעלה 250 שקל.

מנעול בלי התאמה למפתח, רק כדי לסתום את החור, 100 שקל.

החלטתי ללכת על האופציה הזולה יותר: להזמין חבר שיש לו ידע בריתוך.

לצערנו אין בנמצא רתכות מיג או טיג, נאלצנו להשתמש באלקטרודה מצופה. והפח של הרכב לא ממש עבה.

כרגע החור סגור, אבל העניין הקוסמטי עוד לפנינו.

אפרסם תמונות ברגע שהצבע יתייבש.

עד אז אשמח להמלצות למקומות בבאר שבע שמוכרים צבע לפי קוד.

פורסם
יש עדכון למתעניינים:

לצערנו אין בנמצא רתכות מיג או טיג, נאלצנו להשתמש באלקטרודה מצופה. והפח של הרכב לא ממש עבה.

דבר איתי בפרטי, לחבר של אבא שלי יש חנות שהוא מייצר בה צבעים (מקצועי והכל, אבל לבית ולבניין, אני לא יודע אם לרכבים).

אם תלך אליו והוא לא יוכל לעזור לך, תגיד לי אני יפעיל קשרים ישנים מאוד עם חברים בתחום הטיסנים, הם כמעט בטוח יעזרו למצוא.

מקסימום אצל כל פחח אפשר לדעתי לקנות.

פורסם
יש עדכון למתעניינים:

יש, את טופקולור ביצחק שדה בת"א

הוא מכין תרסיס, לפי קוד הצבע שלך

אולי, יש אפשרות לחיוב טלפוני+משלוח בדואר.

• תוכן חדש...